divendres, 26 de febrer del 2016

A Vilafranca sense complexos

FC VILAFRANCA ... SANTFELIUENC FC
ÀRBITRE: PAU GARCIA FUSTER (DELEGACIÓ BARCELONA)
ESTADI MUNICIPAL DE VILAFRANCA
JORNADA: 27
DIUMENGE 28 DE FEBRER
HORA: 18
PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu, Ràdio Vilafranca, SantfeTV, Ràdio Marca Barcelona, @SantfeliuencFC, @FCVilafranca, @lapreviafcv
TEMPS PREVIST: CEL COBERT, TEMPERATURA DE 12 GRAUS


El Santfeliuenc visita un dels grans de la Tercera 2015-2016, el FC Vilafranca. Els vilafranquins estan completant una de les millors temporades de la seva història en categoria nacional i és que mai la comarca del Penedès havia estat tan a prop de viure una promoció a Segona B. Els blanc-i-blaus han de fer el seu partit i mirar de sumar tres punts que continuarien una molt bona dinàmica de resultats. Queda molta lliga però és evident que com abans se sumin punts millor per garantir una desenllaç feliç... i tranquil.

El Santfeliuenc torna a Vilafranca carregat d'il·lusió però amb el repte de sumar a domicili, punt feble enguany d'un equip que les dues primeres temporades a Tercera s'havia caracteritzat per puntuar amb més assiduïtat lluny de Les Grases que a casa. El repte no sembla fàcil però aquest Santfe ja ens té acostumats a complicar-li l'existència als poderosos. González no podrà disposar ni de Dani Maldonado ni de David Toro.

Sant Feliu en joc
Com cada cap de setmana i quan el primer equip juga a domicili Ràdio Sant Feliu serà al peu del canó per atansar-vos de primera mà tot el que s'esdevingui al Penedès. El Santfeliuenc inicia la cursa definitiva per garantir un any més la continuïtat a Tercera, i ara més que mai tota la ciutat ha de respondre a la crida d'un equip que viu la millor etapa.

El FC Vilafranca, disposat a tot
Apuntava alt el Vilafranca d'Iván Moreno però fins i tot ha superat les expectatives. Malgrat un inici vacil·lant, els quadribarrats s'han anat fent amb un lloc d'honor  a la classificació. Grans jugadors i bons reforços que han acabat constuint un bloc que s'ha acostumat a guanyar amb fluïdesa i sacsejar il·lusions. Els 47 punts posen a relleu que el Vilafranca va de debò i ara s'espera que els aficionats responguin per fi. El gran golejador Santi Triguero, un dels grans genis del ftbol català, posa nom als gols (14). L'entrenador penedessenc no podrà disposar dels sancionats Medina i Marcos Gudies.

Què va passar a l'últim Vilafranca-Santfe?
Tercera Divisió
Jornada 30 (30-03-2015)
Vilafranca 1 (Víctor Oribe, 28') -Santfeliuenc FC 0