dilluns, 29 de febrer del 2016

El Santfe obligat a fer un cop d'autoritat en un vespre de gran futbol a Les Grases

SANTFELIUENC FC ... UE FIGUERES
ÀRBITRE: CARLOS CALDERIÑA PAVÓN (DELEGACIÓ VALLÈS OCCIDENTAL)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
JORNADA: 28
DIMECRES 2 DE MARÇ
HORA: 20
PER SEGUIR EN DIRECTE: SantfeTV, @SantfeliuencFC, @Radio_SantFeliu, @UEFigueres
TEMPS PREVIST: TARDA VESPRE AMB CEL ENNUVOLAT; TEMPERATURA DE 14 GRAUS

Ara no podem fallar. Les Grases viurà el vespre de dimecres un partit clau per al futur del Santfeliuenc. La victòria donaria moltes ales els d'Andrés González per al tram final i, a més a més, suposaria  superar a la classificació i en el goal average els figuerencs. Una bona oportunitat perquè ningú es quedi a casa i gaudeixi d'un vespre de futbol de Tercera de luxe. I entrada gratuïta.

És l'hora de les decisions. Un Santfeliuenc decididament a l'alça no es pot permetre cap pas enrere. Ara és el moment de rematar la feina i evitar els patiments de la temporada passada. Els tres punts contra el Figueres són més que una necessitat una obligació, perquè si el dimecres a les 22 hores ens situem amb 35 punts l'horitzó es començaria a veure molt serè. Andrés González espera recuperar Carles Tena. Qui caurà de la llista és Álex Bolaños, que a Vilafranca hi va veure la cinquena targeta groga.

Portes obertes i omplin Les Grases
La directiva del Santfeliuenc ha decidit decretar jornada de portes obertes, així que tothom tindrà entrada gratuïta per gaudir d'un partit que ens pot donar moltes coses si sumem els tres punts. El Santfe-Figueres és una magnífica excusa per acudir a Les Grases i donar suport a un equip que busca per quarta vegada ser de Tercera Divisió.

El Figueres busca la tranquil·litat
Els empordanesos han d'evitar més vies d'aigua després d'una lliga molt irregular. Els d'Eduardo Vílchez, que la temporada passada van jugar la promoció a Segona B, no han acabat de fer net i arriben a la part decisiva amb 34 punts. Sense ser una situació especialment alarmant tampoc no és del tot còmoda. La prolongada baixa de Javi Revert ha danyat la capacitat ofensiva d'un equip que s'ha reforçat al mercat d'hivern amb el davanter Éric Vilanova, cedit per l'Olot, i que encadena dues derrotes.


Foto: uefigueres.cat