dilluns, 13 de juny del 2016

Éric Pacheco, un any més de blanc-i-blau. Óliver, Èdgar, Imanol i Adri Ruiz no continuaran

Continua l'activitat frenètica a les oficines de Les Grases. Al llarg de la setmana passada es va saber la renovació d'Éric Pacheco, que complirà la sisena temporada amb la samarreta blanc-i-blava, i el comiat de quatre grans futbolistes que han col·laborat de manera decisiva en la continuïtat del nostre equip a Tercera: Óliver Sánchez, Èdgar, Imanol i Adri Ruiz.

Éric Pacheco, la sisena fent gaudir per la banda esquerra
Quan va arribar a Sant Feliu la temporada 2011-2012 pocs podíem pensar que Éric es convertiria en un dels representants mes genuïns del gran salt de qualitat que donaria el millor Santfe de tots els temps. Ara, a punt de fer 28 anys, Pacheco serà un dels estendars del nou Santfeliuenc que prepara el cos tècnic. L'espectacle per la banda esquerra es repetirà un any més a Les Grases. Un gran futbolista que s'ha guanyat el respecte per la seva entrega i esforç.



Quatre adéus
I setmana també de comiats. El porter Òliver Sánchez, que torna a l'Hospitalet, el lateral esquerrà Èdgar Mayor, el migcentre defensiu Imanol Becerra i el davanter Adri Ruiz s'han acomiadat del nostre club. Quatre grans futbolistes que han col·laborat de manera decidida a fer un Santfe Gran. A tots quatre els desitgem la millor de les sorts que mereixen de manera indiscutible.









Cinc jugadors ja són del Santfe 2016- 2017
A l'espera de nous moviments imminents, el Santfeliuenc ja té cinc futbolistes per a un projecte que ja podem dir serà molt i molt renovat.

Defenses: Joserra i Dani Ortiz
Migcampistes: Dani Maldonado i Éric Pacheco
Davanter: Guille Sarmiento