Sentiment Immortal i Frente Blanquiazul
dimarts, 16 d’agost del 2016
Santfe-Peralada, (dissabte 20 a les 20.15 hores). Les penyes es preparen per viure una temporada apassionant
Dia D hora H. El Santfeliuenc debutarà a la lliga aquest dissabte a les 20.15h. Un dia important per a l'esport santfeliuenc i per això la Directiva demana la màxima mobilització per crear a Les Grases un gran ambient des de la primera jornada. D'altra banda el recinte blanc-i-blau tindrà més colorit que mai ja que donarem la benvinguda al Frente Blanquiazul, que compartirà espai amb la "veterana" Sentiment Immortal. Dues penyes compromeses per fer de Les Grases un dels camps amb més ambient de Tercera.
Horari de l'estrena confirmat. El Santfeliuenc començarà el quart periple a Tercera aquest dissabte 20 a les 20.15. El quadre tècnic ha volgut escollir l'horari més fresc possible perquè els jugadors no notin les altes temperatures que encara es mantenen els darrers dies d'agost. Dirigirà el matx inaugural Álex Gómez Meneses, adscrit a la Delegació de Barcelona.
El 15 de maig Peralada i Santfeliuenc es van veure les cares en un final de lliga dramàtic; ara se les tornaran a veure en un debut esperançador
Sentiment Immortal i Frente Blanquiazul
Anys de novetats a Les Grases i més ambient que mai. El col·lectiu Frente Blanquiazul serà la segona penya amb identificació pròpia a Les Grases. Aquesta penya s'adreça especialment a la gent jove que vol animar al Santfeliuenc. Els primers mesos han estat de molta activitat i ja han creat el seu propi perfil de twitter @FBlanquiazul. A més no s'han adormit i ja han confegit diversos productes de merchandising com ara bufandes, banderes i enganxines. A partir del proper dissabte estrena coral a Les Grases i cada quinze dies el cantó esquerre de la tribuna de Les Grases es convertirà en una olla efervescent.
El vicepresident Albert Gracia dóna la benvinguda a la nova penya amb Joaquín Alquézar i Adri Pérez
Publicat per
Santfeliuenc, FC
a
10:42
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada