dissabte, 5 de novembre del 2016

Partit de morro dur a la "Bombonera" de Nou Barris

CF MONTAÑESA - SANTFELIUENC FC
ÀRBITRE: JOEL LUCEÑO SORIANO (DELEGACIÓ TARRAGONA)
MUNICIPAL DE NOU BARRIS
JORNADA: 13
DIUMENGE 6 NOVEMBRE
HORA: 12
PER SEGUIR EN DIRECTE: Radio Sant Feliu, Ràdio Marca Barcelona, @SantfeliuencFC, 
TEMPS PREVIST: MATÍ AMB SOL I NÚVOLS; TEMPERATURA DE 12 GRAUS

Déu n'hi do el partit que ens espera a Nou Barris. El Santfeliuenc viatja per quarta vegada a Tercera a un dels escenaris més exigents. I en aquesta ocasió amb un rival, la Montañesa, que viu un moment delicat a la classificació amb 11 punts i només dues victòries. Els blanc-i-blaus, a més, han vist créixer aquesta setmana un nou inquilí al vestidor amb l'arribada del migcampista Ion Vázquez. El basc va jugar la passada temporada al Prat on va aconseguir l'ascens a Segona B. Una incorporació d'altura per consolidar una mica més el projecte 2016-2017.

Partit que sempre desperta interès. La visita del Santfeliuenc a la "Bombonera" de Nou Barris acostuma a ser un dels partits de referència al llarg de la temporada. La sana rivalitat entre barcelonins i santfeliuencs s'ha posat en relleu les últimes campanyes i enguany accentuada per la inhabitual situació de la Montañesa. Per a diumenge, Andrés González podrà disposar de Carlos Olmo, que ha rebut l'alta mèdica. Charly Ruiz i Cuadras hauran d'esperar alguns dies per reincorporar-se al grup.

Ion Vázquez, una incorporació per al mig del camp
El Santfeliuenc ha fet oficial la contractació del migcampista Ion Vázquez Vera. Ion va néixer a Irun (Guipúscoa) el 16 d'agost de 1988. Format a la pedrera del CD Behobia va acabar ingressant en el club més important de la ciutat fronterera, l'històric Real Unión. Amb els txuri beltz va jugar durant vuit temporades per acabar la seva etapa al País Basc amb el Pasaia del grup IV de Tercera. L'any passat va signar pel Prat. Amb els potablava va jugar 15 punts, va signar un parell de gols i va gaudir de minuts en l'eliminatòria d'ascens a Segona B davant l'Osasuna B. Aquesta temporada Vázquez es va incorporar al Castelldefels però fa unes setmanes va decidir canviar d'aires. Ara arriba a Sant Feliu amb la missió de contribuir amb el seu futbol i experiència a consolidar el projecte de Tercera Divisió.
Ion Vázquez, una incorporació notable per consolidar el projecte Santfe 2016-2017


La Montañesa, classificació poc habitual
Estranyesa. Així hauríem de definir la situació per la qual travessa un equip acostumat a navegar per aigues més encalmades. Tanmateix la incapacitat de sumar de tres en tres ha abocat els d'Antonio Escudero a una situació poc habitual: catorzè classificat i només dues victòries. Caldrà veure si és la fotografia congelada d'un moment encara prematur de la competició o la nova realitat que haurà de superar enguany un conjunt que sempre compta amb el suport de la seva entregada afició i que ja suma vuit entorxats a Tercera. Per al present exercici, Escudero va confiar en la base que la temporada passada va coquetejar de nou amb les posicions de play-off amb el reforç de futbolistes de qualitat contrastada a la categoria com ara Payán (Sant Andreu), Diego (Cerdanyola), Pau López (Rubí) o Carles Montoro (Europa).

El rival en dades
Club de Futbol Montañesa
Any de fundació: 1926
President: Emilio Llamas
Indumentària: samarreta groc i negra i pantaló negre
Estadi: Municipal de Nou Barris
Aforament: 2.500 espectadors
Temporades a Tercera: 8
Web: cfmontanyesacf.com
Twitter: @MONTANYESA


Plantilla:
Porters: Tato Burgada i Víctor Cocera.
Defenses: Jose Santos, Alberto García, Pere Segarra, Payán (Sant Andreu), Rubén i Uri Escabrós.
Migcampistes: Dani Sánchez, Edu Domingo (Masnou), Marc García (Damm) i Joshua.
Davanters: Pedro García, Toni Pérez, Diego Fernández (Cerdanyola) i Carles Montoro (Europa).

Què va passar a l'últim Monta-Santfe?
Tercera Divisió, jornada 4 (20-09-2015)
Montañesa 1 (Toni Pérez, 80')




La Montañesa que la temporada passada va superar per la mínima al Santfe