divendres, 9 de desembre del 2016

Revàlida excepcional a Les Grases per acomiadar un altre any admirable

SANTFELIUENC FC - CE SABADELL B
ÀRBITRE: XAVIER BERTOMEU GARCÍA (DELEGACIÓ BARCELONA)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
DISSABTE 10 DESEMBRE
JORNADA: 18
HORA: 18
PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @Radio_SantFeliu, @CESabadell 
TEMPS PREVIST: TARDA VESPRE AMB CEL SERÈ I TEMPERATURA DE 15 GRAUS

Partit importantíssim en el comiat a l'any 2016 a Les Grases. El Santfeliuenc està obligat a sumar tres punts contra el filial arlequinat que és cuer però que ha anat de menys a més i que arriba a Sant Feliu en el millor moment de la temporada i amb la il·lusió de sortejar les posicions de cua. Un comiat al 2016 que es veurà enriquit per la campanya de recollida d'aliments -des de les 10 del matí fins a les 8 del vespre- i per l'homenatge a la doble medallista paralímpica del Club Natació Sant Feliu Núria Marquès, que farà la sacada inicial. Un comiat d'any, doncs, atapeït d'actes i que servirà també per donar el tret de sortida als 111 anys d'història.



Finalíssima abans de temps. El Santfeliuenc té un partit on està prohibit fallar. Qualsevol resultat que no acabi amb una victòria serà un pas enrere en l'objectiu de viure un 2017 relativament tranquil després dels aparatosos 2015 i 2016 viscuts al fil de la navalla. 23 punts amb el partit pendent de La Jonquera seria un bon botí per afrontar un inici de 2017 terrorífic amb un triple salt mortal de sortida: Peralada, Vilafranca i Olot. Andrés González no podrà disposar d'un dels seus futbolistes de referència, Jaime Fuentes, que va veure la cinquena targeta groga.

Recollida d'aliments, homenatge a Núria Marquès i comiat a l'any 2016
El comiat de l'any futbolístic del primer equip a Les Grases arriba carregat d'actes. Al llarg de tot el dia els voluntaris del club recolliran les aportacions de la ciutadania. S'espera una resposta més que notable. I amb l'inici del Santfe-Sabadell B, el club retrà homenatge Núria Marquès per les seves dues medalles a les Paralimpiades de Rio 2016. La nedadora del Club Natació Sant Feliu s'ha convertit en la gran figura individual de l'esport santfeliuenc. I finalment el comiat futbolístic a la Tercera pel que fa a l'any 2016 també serà un bon moment per recordar una nova temporada gran per un club que viu un moment especialment dolç.

El Sabadell B progressa malgrat ser cuer
Un fals cuer. El filial arlequinat, un equip molt jove, ha demostrat al llarg de la primera volta que malgrat ocupar el fanalet vermell pot complicar-li la vida a qualsevol. Els futbolistes que entrena Ignasi Senabre arriben a Sant Feliu havent adquirit maduresa i després de guanyar el seu segon partit de lliga contra el Júpiter. Manel Raigón amb set gols és la principal referència ofensiva d'un col·lectiu que enguany s'ha renovat copletament reclutant futbolistes de tot arreu i que busca sortejar els tres darrers llocs.

Dades del club
Centre d'Esports Sabadell
Any de fundació: 1903 (club)
President: Antoni Reguant
Indumentària: samarreta arlequinada blava i blanca, pantaló blau
Estadi: Complex Esportiu Olímpia
Aforament: 1.000 espectadors
Socis: 2.000
Temporades a Tercera: 3
Web: cesabadell.cat
Twitter: @CESabadell

Plantilla:
Porters: Arnau (juvenil) i Sergi Aguilar (Gavà)
Defenses: Adrián Plaza (Tenerife B), Gonzalo (Damm), Casals (juvenil), Guillem Pujol i Diego.
Migcampistes: Mendoza (Girona B), Víctor Aliaga (Mercantil), Marc Martí, Adrián Edo (juvenil), Víctor Martínez (juvenil), Padilla (FC Barcelona B), Ayrton Páez (Atl. Malagueño), Ñito i Éric.
Davanters: Adriàn Lledó (Damm), Raigón (Alavés B), Sergio González (Girona B), Facu (Marbella) i Max Marcet

Què va passar a l'últim Santfe-Sabadell B?
Tercera Divisió, temporada 2015-2016 (jornada 22, 24-01-2016)
Santfeliuenc 2 David Toro, de penal, 43' i David Toro, 88') - Sabadell B 1 (Xavi Civil, 1')


Imatge de la victòria del Sabadell B contra el Vilafranca//Font: cesabadell.cat