divendres, 27 de gener del 2017

La primera final

SANTFELIUENC FC - AEC MANLLEU
ÀRBITRE: ÓSCAR CARBALLO VÁZQUEZ (DELEGACIÓ BARCELONA)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
JORNADA: 23
DISSABTE 28 DE GENER
HORA: 18
PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @AECManlleu, Ràdio Manlleu i @Radio_SantFeliu
TEMPS PREVIST: CEL COBERT, TEMPERATURA DE 10 GRAUS



Partidàs a Les Grases. El Santfeliuenc ha de confirmar el seu gran moment en un duel amb moltes coses en joc contra un Manlleu molt recuperat, però que marca la primera posició de permanència (teòrica) amb 23 punts. Andrés González i els seus jugadors confien en la resposta de l'afició després de l'excel·lent imatge mostrada contra el líder i a domicili. Moltes esperances, moltes il·lusions i totes les expectatives per sumar tres punts cabdals.

Passar pàgina i no viure del record. El partit jugat a Olot va ser excepcional, però toca passar pàgina i posar-se el mono de feina contra un rival que arribarà a Les Grases carregat de raons per buscar els tres punts. Andrés González no podrà disposar del sancionat Éric Pacheco, per bé que recupera Dani Ortiz. Joserra, Maldonado i Guille Sarmiento podrien arribar a temps.

Suport de la ciutat
Sant Feliu ha de respondre a la crida del seu equip i més després de l'exhibició de la setmana passada a Olot. Els tres punts contra el Manlleu no garanteixen ni de bon tros la permanència però si seria fer un altre pas molt ferm.

El Manlleu, en línia ascendent
Relativa sorpresa. L'equip d'Osona ha experimentat una notable progressió i ha aconseguit resultats de mèrit (també va empatat a Olot en el derbi de Bracons) quan molts analistes l'apuntaven com un candidat clar al descens, i de fet en el partit d'anada va ensenyar evidències de debilitat. Tanmateix Miquel Muñoz ha sabut redreçar la nau quadribarrada fins a tal punt de sortir de les posicions de descens. Uns reforços que han estintolat el conjunt, a més d'un bon porter com David Aroca i la confiança en la reacció han servit de fulcre per renovar il·lusions.

Què va passar a l'últim Santfeliuenc-Manlleu
Tercera Divisió, jornada 20 (9-01-2016)
Santfeliuenc 0 Manlleu 1 (Manel Sala, 65')


Foto AEC Manlleu 2016-2017// Àngel Garreta, ce europa.