diumenge, 26 de març del 2017

A per tres punts vestits de permanència

CERDANYOLA FC – SANTFELIUENC FC
ÀRBITRE: BRUNO MONTORO FERREIRO (DELEGACIÓ DE BARCELONA)
ESTADI MUNICIPAL DE FONTETES
JORNADA: 31
DIUMENGE 26 MARÇ
HORA: 12
PER SEGUIR EN DIRECTE: Radio Sant Feliu, @SantfeliuencFC, @CERDANYOLAFC
TEMPS PREVIST: CEL SERÈ; TEMPERATURA DE 16 GRAUS

Duel vital a Cerdanyola. El Santfeliuenc buscarà ratificar la gran victòria contra el Pobla de Mafument superant un rival directe en les zones roges dels descensos compensats. Els blanc-i-blaus confien de treure un bon resultat contra un adversari que sempre s’ha revelat esquerp als interessos dels d’Andrés González.
Cal aprofitar qualsevol oportunitat. I la d’aquest diumenge és especialment significativa per fer un salt de qualitat i apropar-se un xic més a la permanència. Andrés Gonzalez és conscient que donaria al Santfeliuenc mitja permanència. Per a diumenge, el cos tècnic blanc-i-blau no podrà disposar ni de Cuadras ni de Joserra.
Crida a l’afició
La directiva del Santfeliuenc ha fer una crida perquè siguin molts els seguidors que desplacin a la ciutat vallesana. Qui menys qui més sap que els de Cerdanyola són quelcom més que tres punts. I si no, ja sabeu: Ràdio Sant Feliu us portarà a casa totes les emocions d’un nou partit del Santfe a Tercera.
El Cerdanyola busca respirar
No ha estat la temporada esperada. A Cerdanyola se les prometien molt felices a principi de temporada però els verds de Toni Carrillo mai han exhibit una regularitat per ser tinguda en compte. Ara el Cerdanyola arriba a la jornada 31 després de sumar 7 dels 9 últims punts en lloc.

Què va passar a l’últim Cerdanyola-Santfe?
Tercera Divisió, jornada 25 (14-02-2016)
Cerdanyola 4 (Juli, 9′; Daisuke, 42′, Oriol Molins, 63′ i Javi Sánchez, 90′) – Santfeliuenc 1 (Faura, 87′)


El Cerdanyola que va visitar Les Grases a la primera volta