divendres, 28 d’abril del 2017

Més que un partit. 90 minuts per reescriure la història

SANTFELIUENC FC - PALAMÓS CF
ÀRBITRE: ÓSCAR CARBALLO VÁZQUEZ (DELEGACIÓ BARCELONA)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
JORNADA 36
DISSABTE 29 D'ABRIL
HORA: 18
PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @Radio_SantFeliu, @palamoscf 
TEMPS PREVIST: TARDA AMB SOL I NÚVOLS; TEMPERATURA DE 15 GRAUS

Potser el partit més important de la història recent del Santfeliuenc. O caixa o faixa. Els blanc-i-blaus es juguen en noranta minuts no tacar una temporada que estava sent més que digna. Tanmateix encadenar quatre derrotes i sumar només 4 punts dels últims 24 han empès els santfeliuencs a una situació compromesa, si bé no cal caure en dramatismes. Els d'Andrés González depenen de si mateixos i guanyar el Palamós permetria veure el futur amb més claredat. L'afició, tota, està convocada per viure unida un partit que decidirà en bona mesura el futur a Tercera Divisió. El futbol i l'esport santfeliuencs estan convocats a una cita inexcusable. Hem treballat molts anys per seguir gaudint del futbol de Tercera i ara més que mai cal que Sant Feliu es mulli.


Confiança, seguretat, orgull, resistència, perseverança. El Santfeliuenc està obligat a sumar tres punts contra un Palamós que viatjarà a Sant Feliu amb els deures fets i la continuïtat a Tercera a la butxaca. La convicció de tots els professionals del Santfe és clara: ara ja no es pot fallar i cal aprofitar el calendari final per signar un 9 de 9 que escampi qualsevol ensurt. Jugar a casa i en un partit tan decisiu ha de ser un argument perquè tothom doni el millor de si mateix i no calgui tornar a esperar un cop acabada la lliga. I cal tallar una sequera que dura 362 minuts. Andrés González no podrà disposar dels lesionats Cuadras i Ion Vázquez, i espera recuperar Patxi un cop superat el procés víric que el va deixar fora de combat a Granollers.

L'afició preparada. Sant Feliu ha de respondre
Per a un partit tan decisiu l'afició no s'ha quedat de braços plegats i ha decidit prendre part activa. A través de twitter oficial del club hi ha penjat un vídeo on només ha una paraula està prohibida: rendir-se, i es recorden alguns moments vibrants dels últims temps. La directiva confia en la resposta de l'afició que ha d'omplir Les Grases. El Santfe s'ho juga tot en noranta minuts apassionants que han de permetre acabar el dissabte amb 42 punts.


El Palamós, amb tot fet
El Palamós arriba a Sant Feliu amb els deure fets i amb la tranquil·litat que dóna saber que la propera temporada repetirà a Tercera. Qui ha decidit no continuar-hi és Joan Mármol. El tècnic ha decidit tancar un cicle al degà del futbol català i el passat diumenge va anunciar el seu adéu. Una bona feina que ha permès els palamosins viure amb més calma després d'anys d'incertesa.

Què va passar a l'últim Santfe-Palamós?
Tercera Divisió, jornada 12 (1-11-2015)
Santfeliuenc 4 (David Toro, 25'; David Toro, 44'; Adri Ruiz, 65' i David Toro, 83') - Palamós 3 (Coro, 17'; Moha, 88' i David Torres, 92')


A Palamós el Santfeliuenc va complir 111 anys i ho va celebrar així. Ara a Les Grases cal celebrar els tres punts més salvadors.

El Palamós en la seva presentació el passat estiu. Palamoscomunicació.cat