diumenge, 2 d’abril del 2017

No rematem la feina

SANTFELIUENC FC 0 ... CF MONTAÑESA 1 (PEDRO GARCÍA, 26')
ÀRBITRE: SERGIO GUIJARRO ÁLVAREZ (DELEGACIÓ DE TARRAGONA)
CAMP MUNICIPAL DE LES GRASES
ASSISTÈNCIA: 400 ESPECTADORS
MATÍ ASSOLELLAT, TEMPERATURA DE 19 GRAUS

Pas enrere. El Santfeliuenc sembla entestat a fer el camí més llarg quan tot sembla més fàcil i curt . La Montañesa es va endur els punts perquè va ser millor a la primera part i després, a còpia d'ofici, va saber defensar la seva renda davant un Santfe que va dominir al segon acte, però que va posar en relleu poques idees en atac tot i que Eric Zárate i Charly Ruiz van coquetejar amb el gol. Pas enrere que caldrà esmenar de mànera ràpida però sense dramatismes.

Els primers minuts del Santfe-Montañesa van estar dominats pel duel que van mantenir Pedro García i Toni Casamayor. El veterà davanter barceloní va posar a prova els reflexos d'un Toni que va excel·lir en dues intervencions prodigioses. La primera al minut 14 en un xut potent i creuat i després en un mà a mà. Els santfeliuenc no es van trobar còmodes i els visitants van anar cuinant el gol. Un gol que va sorprendre perquè Joshua en una centrada es va trobar amb el destí de cara quan la pilota va agafar una direcció endiablada que va acabar al fons de la xarxa. Una acció de sort però i que es va cobrar un preu caríssim. Només passada la mitja hora el Santfeliuenc va donar algun senyal de vida. Éric Zárate i Patxi miraven d'aprofitar els pocs espais que concedien els de Toni Escudero. Al minut 40 es va aperèixier el llum quan una jugada amb segell de Patxi dins l'area va acabar amb una clara falta que l'àrbitre de manera encertada va considerar com a pena màxima. David Romo, però, no va aprofitar-la més per mèrits de la gran intervenció de l'incombustible Tato Burgada. Caliar refer el manual.

A la represa la Montañesa va concedir el domini del joc a canvo, però, d'ofegar el Santfe a la línia central. Els blanc-i-blaus es van topar amb un mur de contenció que no va deixar ni ensumar les contrades de Buegada. No va ser al minut 71 quan Eric Zárate va tenir la gran ocasió després d'una brillant acció de Dani Ortiz que va arrencar des de la defensa i amb seguretat va córrer 30 metres per assistir el davanter q.ue va creuar un pèl massa la pilota. L'afició ja veia l'empat. I al minut 80 una genialitat de Charly Ruiz no va merèixer el premi que buscava. Des del no-res es va inventyar un xut que va sorpredre tothom i que va marxar desviat quan cobejava la xarxa. Amb la derrota al cos, el Santfeliuenc va voler aferrar-se a l'esperança. Eric Zárate ho va provar en una centrada intencionada sense rematador, i Patxi va ser empès dins l'àrea sense càstig però amb moltes protestes de l'afició. Amb el temps consumit, el visitant Enric Vega va poder fer el segon en una contra però Toni Casamayor ho va impedir.

Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Alberto, Jaume Duran, Dani Ortiz, Pep Vidal, Olmo (Charly Ruiz, 62'), Maldonado (Eric Pacheco, 73'), Tena, Patxi, Eric Zárate i Romo (Ferri, 78').
CF Montañesa: Tato Burgada, Santos, Uri Escabrós, Alberto, David Payán, Rubén, Dani Sánchez, Edu Domingo, Joshua (Toni Pérez, 78'), Pedro García (Enric Vega, 84') i Diego (Joel, 67').

Àrbitre
Guiljarro Álvarez, la seva actuació va ser correcta. Va amonestar el santfeliuenc Tena; i al visitant Edu Domingo.

Quadern de notes:
- Ens compliquem la vida quan el camí es fa de baixada. No ens podem permetre cap pas enrere perquè l'amenaça de tres descensos de Segona B és més que una evidència.
- La malastrugança dels partits televisius es repeteix com un sortilegi del destí insalvable.
- La Montañesa va ser millor als primers 45 minuts i al segon va portar el partit on més li convenia.