divendres, 5 de maig del 2017

El tren de la història passa per Sabadell

CE SABADELL B - SANTFELIUENC FC
ÀRBITRE: JOSÉ MARÍA RODRÍGUEZ ENRÍQUEZ (DELEGACIÓ BARCELONA)
ESTADI: POLIESPORTIU MUNICIPAL OLÍMPIA
JORNADA: 37
DISSABTE 6 DE MAIG
HORA: 17
PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu (105.3FM i online), @SantfeliuencFC, @CESabadell, @Radio_SantFeliu
TEMPS PREVIST; CEL SERÈ, TEMPERATURA DE 16 GRAUS

90 minuts per fer història i segellar o gairebé mig segellar la rúbrica de la cinquena a Tercera. I és que el Santfeliuenc és davant una oportunitat única de sumar tres punts contra un Sabadell B que des de la setmana passada es matemàticament equip de Primera Catalana. El Santfeliuenc ha fet una crida perquè tota l'afició es desplaci a la capital vallesana. Ràdio Sant Feliu tornarà a explicar el minut a minut en l'últim partit a domicili de la temporada. El Santfeliuenc no pot fallar i ha de garantir-se, per fi, un final de lliga tranquil, sense sobresalts.

O caixa o faixa. O acabar de patir o dilatar el patiment fins al final. El Santfeliuenc se la juga en un partit decisiu. Sumar els tres punts donaria els blanc-i-blaus totes les opcions d'aconseguir la permanència, si bé caldrà esperar als partits de diumenge per saber si ho és de manera matemàtica o caldrà sumar un punts més en la jornada última contra La Jonquera. Per tot plegat Andrés González i els seus futbolistes s'han conjurat per aconseguir una victòria que tothom ensuma decisiva per rubricar una fita històrica: cinc temporades a Tercera Divisió. I sembla que va ser ahir. González no podrà disposar dels lesionats Cuadras, Pep Vidal, Ion Vázquez i Éric Ruiz.

Crida a tota l'afició
El Santfeliuenc viurà una jornada molt important i la directiva ha fet una crida perquè siguin molts els seguidors que acompanyin l'equip al poliesportiu municipal Olímpia, a tocar de l'estadi de la Nova Creu Alta (carrer Mauritània, 17). I si no podeu viatjar-hi, Ràdio Sant Feliu tornarà a estar en directe per explicar el segon a segon d'un matx amb aires d'història gran.

El Sabadell B s'acomiada de Tercera
Tres temporades notable però que no han tingut més continuïtat. El filial arlequinat ha viscut tres anys a Tercera i a partir d'ara mirarà de bastir els fonaments per recuperar la categoria perduda. Un equip molt jove i amb poca experiència a la categoria no ha pogut mantenir una divisió tan exigent. Els fitxatges del mercat d'hivern -entre ells el de Guille Sarmiento- van servir per reaccionar però no per sortir de descens. 

Què va passar a l'últim Sabadell B - Santfeliuenc?
Tercera Divisió, jornada 3 (5-09-2015)
Sabadell B 3 (Sandro Toscano, 29', Manel Martínez, 33' i  Manel Martínez, 85') - Santfeliuenc 0