dilluns, 31 de juliol del 2017

Copa indigesta. El Santfeliuenc no supera la primera ronda

Estrena en competició oficial amb derrota. El Santfeliuenc va acusar l'esforç dels primers dies de pretemporada i va perdre a Castelldefels per 2 a 0. La Copa Catalunya segueix sent una assignatura pendent que, de moment, no té solució. Carlos Olmo en pròpia porteria i Óscar Uroz van decantar el matx per als grocs al primer acte. A la segona part, Andrés González va buscar la reacció amb l'entrada d'Eric Zárate però el major domini blanc-i-blau no es va traduir en res.


Els locals van imposar un ritme fort a la primera mitja hora. Al minut 6 l'ex Éric Pacheco va picar una falta lateral i Carlos Olmo en el seu intent de pentinar la pilota a la xarxa. El Santfe va mirar de despertar però no va poder superar l'entramat de contenció texit per Miki Carrillo. Al minut 30 la ferida es va fer més evident quan Óscar Uroz va aprofitar un rebuig de Toni Casamayor per fer còmodament el segon. Amb el partit molt de cara els locals podrien haver ampliat la renda si Toni Casamayor no hagués salvat un mà a mà davant l'incisiu Éric Pacheco. El pitjor va arribar al minut 42 quan un xoc entre Joserra i Dani Ortiz va retirar a tots dos del camp.
A la represa el Santfe va buscar més el domini de pilota. Prior va donar consistència a la zona de mitjos i Eric Zárate va mirar de ser una companyia fidel a Patxi. El major domini i la millor cara no es va traduir, però, en cap ocasió especialment rellevant. Els locals van fer un pas enrere i amb això en va tenir prou per anar passant minut i agafar el bitllet per a la segonda ronda. El rival: Gavà CF. El Santfeliuenc haurà d'esperar un any més.

Absències rellevants
El Santfeliuenc no va poder disposar de futbolistes importants en el projecte 2017-2018. Josele, Cuadras, Ion Vázquez, Romo i Jaime Fuentes no van jugar per diverses circumstàncies. A partir d'avui, l'equip comença la segona setmana de pretemporada.

Més ambició, algunes llacunes i bona resposta de l'afició
El Santfeliuenc mai es va trobar còmode als Canyars. A la primera part la imatge no va ser bona i a la segona, malgrat disposar de més fluïdesa en la possessió de pilota, les arribades a la porteria marinera van ser més aviat escasses. Cal una mica més d'ambició per a una competició que ens està donant l'esquena.
La baixa de Kiki López ha deixat la banda dreta molt despullada. Caldrà buscar un relleu amb urgència i de pas acabar de completar una plantilla que si explota tots els seus recursos por donar dies de glòria. 
L'afició de deu. Prop d'un centenars de seguidors van acompanyar l'equip a Castelldefels. amb especial menció a les dues penyes: Sentiment Immortal i Frente Blanquiazul.

UE Castelldefels: Manu Martin, Juanito, Joan Castillo, Dani Ortiz (Kilian, 40'), Albert Alegre (Toti, 59'), Kevin, Bermúdez, Pedro Bilbao (Joel Marín, 46'), Éric Pacheco (Bertus, 76'), Jordi Aumatell (Sergi Cabré, 46') i Óscar Uroz (Santi Triguero, 59')
Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Alberto, Joserra (Prior, 43'), Rafa Murillo, Jaume Duran, David López, Carlos Olmo, (Marc San José, 58'), Maldonado (Eric Zárate, 58'), Charly Ruiz, Adrià Recort (Sergi Serrano, 69') i Patxi.

Gols:
1 - 0 Carlos Olmo, PP, 6'
2 - 0 Óscar Uroz, 29'

Àrbitre:
Gibert González. Va amonestar els santfeliuencs Carlos Olmo i David López.

Incidències:
Municipal Els Canyars. Assistència de més de 300 espectadors i notable presència de seguidors santfeliuencs.

Setmana amb tres partits
El Santfeliuenc completarà una setmana intensa amb sessions de preparació a Les Grases puntejats amb tres amistosos:
Dimecres 2 a les 20 hores: Santfe - Igualadada (Les Grases)
Dissabte 5 a les 20 hores: Santfe - Martinenc (Les Grases)
Diumenge 6 a les 19 hores: Júpiter - Santfe (La Verneda)






Les lesions de Dani Ortiz i Joserra, el pitjor de l'estrena del Santfe a la temporada 2017-2018