dissabte, 23 de setembre del 2017

A seguir somiant

CERDANYOLA FC - SANTFELIUENC FC
ÀRBITRE: JAUME GIBERT GONZÁLEZ (PENEDÈS-GARRAF)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
JORNADA: 7
CAMP MUNICIPAL LES FONTETES
DIUMENGE 24 SETEMBRE
HORA: 12
PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu (105.3 FM i online, @SantfeliuencFC, @CERDANYOLAFC, sportvideos365.com
TEMPS PREVIST: MATÍ ASSOLELLAT, TEMPERATURA DE 21 GRAUS


El millor Santfeliuenc visita el Municipal de Fontetes per enfrontar-se un Cerdanyola que després d'un inici dolent sembla haver redreçat el rumb amb dues victòries seguides. Els d'Andrés González pletòrics de moral volen reividincar-se contra un rival especialment esquerp per als blanc-i-blaus. I duel a les banquetes entre Carrillo i González. Vides paral·leles i entre tots dos 21 temporades a sengles banquetes.

El Santfeliuenc visita un dels rivals que pitjor se li ha donat a Tercera. Els blanc-i-blaus en els vuit precedents han tingut una migrada collita de sis empats i dos derrotes. Ja va sent hora de fer volta de full. Andrés González ha mirat de conscienciar els seus jugadors de la dificultat del rival i d'un entrenador, Toni Carrillo, que coneix molt bé l'estil de joc santfeliuenc. Albert Cuadras i Joserra seran una setmana més les baixes santfeliuenques.

Ràdio Sant Feliu en directe
L'emissora municipal no faltarà a la cita i un cop més i des de les 11.30 podreu seguir l'instant del Santfe a Tercera. Joaquín Rivas i el seu equip de col·laboradors disposats a seguir vibrant amb les gestes del Santfe en la temporada més bonica.

El Cerdanyola busca seguir sumant anys a Tercera
Vides paral·leles. Cerdanyola i Santfeliuenc van assolir el seu primer ascens a Tercera la temporada 2012-2013. Cinc temporades més tard tots dos equips continuen a categoria nacional i amb bones perspectives de futur. I a la banqueta verda Toni Carrillo -deu anys- mira de construir un bloc sòlid que garanteixi la permanència d'un col·lectiu que enguany ha perdut figures notables -Elhadji, Daisuke, Aitor Torres, Oriol Molins i Jonathan Collado- però que ha incorporat futbolistes amb notable recorregut a Tercera: Miguel Ramos (Vilafranca), Javi González (Granollers), Didi (Sant Cugat), Alberto García i Montoro (Montañesa) o Jonatan Toledo (Ascó). Dos triomfs consecutius davant Figueres i Santboià han canviat la cara als vallesans

El Cerdanyola en dades:
Cerdanyola Futbol Club
Any de fundació: 2006
President: Felipe López
Estadi Nou Fontetes
Aforament: 1.500 espectadors
Temporades a Tercera: 5
cfc.cat
@CERDANYOLAFC

Plantilla:
Porters: Del Río i Miguel Ramos (Vilafranca).
Defenses: Alberto García (Montañesa), Álex Alba,  Édgar (Santboià), Èric Pujol (Sabadell B), Javi González (Granollers), Jordi Mateu (Josep Maria Genè) i Óscar Peña.
Migcampistes: Dani Martí, Juli Serrano, Didi (Sant Cugat), Pau López (Montañesa), Rubén Giménez (Montañesa) i Roger Colomina (Cornellà, juvenil), 
Davanters: Demba Traoré (Unificació Llefià), Mario Roque, Carles Montoro (Montañesa) i Víctor Aliaga (Sabadell B).

Què va passar a l'últim Cerdanyola-Santfe?

Tercera Divisió, temporada 2016-2017
Jornada 31 (26-03-1017)
Cerdanyola 3 (Elhadji, 26'; Cazorla, de penal, 79'; Elhadji, 81') - Santfeliuenc 3 (Jaime Fuentes, de penal, 50'; Patxi, 54' i Charly Ruiz, 83')



Foto Cerdanyola, Torneig d'Històrics