dissabte, 30 de setembre del 2017

Partit gran a Les Grases

SANTFELIUENC FC - TERRASSA FC
ÀRBITRE: PAU SERRAT SUSI (DELEGACIÓ TARRAGONA)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
JORNADA: 8
DISSABTE 30 SETEMBRE
HORA: 18
PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, Terrrassa Digital i @TerrassaFC
TEMPS PREVIST: CEL COBERT, TEMPERATURA DE 23 GRAUS



Partit dels molt bons a Les Grases. El Santfeliuenc rep el poderós Terrassa, tot un ex Segona A, amb l'objectiu de sumar tres punts de prestigi que el permetin seguir enfilat a la part alta de la classificació en aquest tram naixent de la lliga que tant il·lusió desperta. Els blanc-i-blaus han vist com un ex, el polivalent defensa Nacho Ruiz, s'incorporava aquesta setmana al projecte. El Terrassa arriba a Sant Feliu amb necessitat de punts després d'un inici irregular i amb la baixa del davanter David Toro.

Partit perquè tothom vingui a Les Grases. El Santfeliuenc s'enfronta un dels grans de Tercera amb la difícil missió de seguir sumant de tres en tres a casa. Andrés González ho ha tingut fàcil per motivar els seus jugadors davant un rival que allà per on va causa expectació. Els blanc-i-blaus no podran disposar ni de Cuadras ni de Josele, si bé la lesió del genial atacant ha quedat només en un esguinç de turmell. Un mal menor després de l'ensurt inicial.

Nacho Ruiz torna a Sant Feliu
L'espartà torna a vestir-se la blanc-i-blau. El polivalent defensa de 23 anys torna a Sant Feliu després d'un periple que li ha portat per L'Hospitalet, Girona B, Peralada i Gavà. La inestabilitatde l'equip gavanenc ha fet que Nacho es decidís per la proposta del Santfeliuenc i reforcés encara més una parcel·la del camp que està rendint a gran nivell.



El Terrassa, atrapat en l'obligació
El pas del Terrassa per Tercera s'està fent llarg. Un parell de promocions no han estat prou per escometre el retorn a Segona B, una categoria normal per a un club poderós per nom, ciutat i estadi. Cristian García, un ex futbolista que ha fet la major part de la seva carrera a Segona Divisió, encapçala un nou projecte que ha començat amb dubtes però que es defensa l'objectiu -gairebé obligació- d'acabar la lliga entre els quatre primers i poder afrontar de nou el camí del futbol professional. García disposa d'un equip compensat on sobresurten noms potents del futbol català de Tercera: Nils Puchades, Fran Piera, David Toro, Amantini, Raúl Torres o Daisuke. Tanmateix l'ex davanter santfeliuenc David Toro no podrà comparèixer a Les Grases a causa d'una lesió produïda davant el Santboià a la darrera jornada.

Terrassa Futbol club en dades:
Terrassa Futbol Club
Any de fundació: 1906
President: Jordi Cuesta
Estadi Olímpic
Aforament: 11.500 espectadors
Temporades a Tercera: 38
Terrassafc.com
@TerrassaFC


Plantilla:
Porters: Ortega i Uri
Defenses: Dani Sánchez (Montañesa), Pallàs (San Cristóbal), Yaya Sidibe (Farners), Guti, David López, Amantini i Sergi Valls (Granollers).
Migcampistes: Guzmán (Vilafranca), Fran Piera (Prat), Álex Fernández, Raúl Torres, Jonathan Ferreira (Ciudad Cooperativa), Jorge Carreón (Deportivo B) i Cachorro (Unificació Bellvitge).
Davanters: Nils puchades, David Toro (Sant Andreu), Daisuke (Cerdanyola), Enric Vega (torna Montañesa) i Carlos Martínez (Llagostera B).


Què va passar a l'últim Santfe-Terrassa?

Tercera Divisió, temporada 2016-2017
Jornada 14 (13-11-2016)
Santfeliuenc 1 (Guille Sarmiento, 5') - Terrassa 1 (Nils Puchades, 41')


Foto Terrassa, Terrassafc.com