divendres, 8 de setembre del 2017

Un partit il·lusionant

SANTFELIUENC FC - PALAMÓS CF
ÀRBITRE: JOEL LUCEÑO SORIANO (DELEGACIÓ TARRAGONA)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
JORNADA: 4
DISSABTE 9 SETEMBRE
HORA: 18
PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, Ràdio Palamós, TV Costa Brava, @palamoscf
TEMPS PREVIST: TARDA AMB CEL COBERT; TEMPERATURA DE 22 GRAUS

Un partit il·lusionant per ell mateix. Un partit perquè Les Grases s'ompli i Sant Feliu acompanyi un equip que ha iniciat la lliga de manera sorprenent. I no és casualitat. L'històric Palamós visita la ciutat en hores baixes. La lliga però, no ha fet sinó començar però el Santfeliuenc té a les seves mans viure una nit de dissabte molt bonica mirant a la part més alta de la classificació i amb deu punts.



Il·lusió a Les Grases. El Santfeliuenc jugarà el segon partit a casa i ho farà contra un rival que només ha sumat un punt. Andrés González ha tractat de fer visible als seus futbolistes que els empordanesos pugnaran aferrissadament pels punts. El tècnic blanc-i-blau podria recuperar David Romo, després de la seva lesió a Sabadell a la penúltima jornada de la temporada passada.

Campanya de socis a plena marxa
Els socis podran adquirir el seu carnet a les taquilles. A partir d'aquesta jornada el control d'accés al camp s'externalitza i serà estrictament necessari presentar el carnet per entrar al recinte. 

Palamós FC, a millorar sensacions
El Palamós ha tingut un inici discret i viu del punt sumat a la primera jornada. Després, derrota al derbi contra el Figueres i relliscada a casa contra el Santboià. Resultats que obliguen el debutant Vicenç Fernández (ex entrenador del juvenil A) a redreçar el rumb d'un col·lectiu que ha experimentat baixes important en la seva línia d'atac: Agi, Marc Serramitja o Jaume Duran. La directiva palamosina s'ha afanyat a transmetre un missatge de tranquil·litat tot recordant que l'objectiu és la permanència.

El Palamós FC en dades
Palamós Futbol Club
Any de fundació: 1898
President: Joan Pau Pérez
Estadi Municipal Palamós Costa Brava
Aforament: 4.500 espectadors
Temporades a Tercera: 18
palamoscf.cat
@palamoscf

Plantilla:
Porters: Quintanas (Olot) i Joel (Granollers)
Defenses: Sergio García, Eppy Magalhaes (Màlaga, Juvenil), Lluc (Olot), Botxi (La Jonquera), Sergi Pascual (Fundació Palamós Juvenil) i Subi.
Migcampistes: Sergi Arboleas (Fundació Palamós Juvenil), Narcís Barrera, Gerard Herrera, Fran Ochoa (Terrassa), Isma Traoré (Girona C) i Litus (Farners).
Davanters: Marc Medina, Marc Vilà (La Jonquera),, Nahuel (Girona B), Marc Bonaventura, Biel i Llorenç (Fundació Palamós Juvenil)

Què va passar a l'últim Santfe-Palamós?

Tercera Divisió, temporada 2016-2017
Jornada 36 (29-04-2017)
Santfeliuenc 1 (Romo, 60') - Palamós CF 0



Foto: Palamoscf.cat