divendres, 27 d’octubre del 2017

Derbi de luxe

SANTFELIUENC FC - CE L'HOSPITALET
ÀRBITRE: DAVID GARCÍA ROSEL (DELEGACIÓ GIRONA)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
JORNADA: 12
DISSABTE 28 OCTUBRE
HORA: 18
PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @CELHOficial
TEMPS PREVIST: CEL SERÈ; TEMPERATURA DE 16 GRAUS

El Santfeliuenc rep a Les Grases el Centre d'Esports L'Hospitalet en un duel inèdit i que ha despertat molta expectació. Els blanc-i-blaus volen ensenyar la seva millor versió i els riberencs necessiten els tres punts per no perdre de vista ni a Espanyol B ni a Ascó. La directiva santfeliuenca ha fer una crida per omplir Les Grases en un partit excepcional.

Andrés González vol que els seus futbolistes tornin a demostrar la seva millor versió tal i com ho van fer al Municipal Sagnier. El Santfeliuenc sap de la dificultat que plantejarà un rival obligat a lluitar fins al final per l'ascens a Segona B. Josele pot ser la principal novetat d'un equip que es vol reconciliar amb la victòria.

Un "derbi" excepcional
Tot i que estrictament no de la mateixa comarca, santfeliuencs i hospitalencs disputaran un duel amb aire llobregatí. Un dels millors equips del futbol català i que representa a la segona ciutat jugarà a Les Grases un duel amb molts atractius que obliga a omplir Les Grases

Centre d'Esports L'Hospitalet, obligat a l'ascens
Poques alternatives que no passin per l'ascens té Xavi Molist. L'entrenador que va aconsenguir l'ascens a tercera amb l'Horta té la missió de retornar a la divisió de bronze els de la franja diagonal vermellaNomés tres jugadors continuen de l'equip qye va perdre l'any passat la categoria: Edipo, el santfeliuenc Dani Fernández i Guillem Salva. La resta, noms amb cara i ulls dins el futbol de Segona B i Tercera: Ñoño i David García (Cornellà), Méndez Canario (Linense), Agi (Palamós), Fernando Losada (Gavà), Jorge Troiteiro (Enosis Neon Paralimni) i Cristian Gómez (Lleida Esportiu).



Font imatge: twitter Centre Esports L'Hospitalet