diumenge, 8 d’octubre del 2017

Il·lusionats!

GAVA CF - SANTFELIUENC FC
ÀRBITRE: JOSÉ EMILIO SÁNCHEZ APARICIO (DELEGACIÓ BARCELONA)
MUNICIPAL DE LA BÒBILA
JORNADA: 9
DIUMENGE 8 OCTUBRE
HORA: 12
PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu, @SantfeliuencFC, Ràdio Marca Barcelona
TEMPS PREVIST: MATÍ ASSOLELLAT, TEMPERATURA DE 22 GRAUS

El Santfeliuenc disputa a Gavà el primer derbi baix llobregatí de la temporada -en vindran tres més-. El partit pot ser propici si parem atenció a la situació d'un equip que estrena entrenador ja que Antonio Escudero ocuparà per primer cop la banqueta de la Bòbila. No cal, però, refiar-se i afrontar el partit amb la màxima concentració.

El Santfeliuenc faria bé de no refiar-se d'un rival que arriba amb problemes però que ja va posar contra les cordes al Prat i L'Hospitalet. Andrés González ha volgut transmetre responsabilitat als seus jugadors per afrontar un matx molt important per atansar-se a la línia de 20 punts. Albert Cuadra i Josele no podran ser a la Bòbila.

Acord entre tots dos equips
El Gavà i el Santfeliuenc van establir l'acord pel qual els socis blanc-i-blaus pagaran 5€ per accedir al recinte gavanenc. I els qui no pugueu viatjar-hi, Ràdio Sant Feliu us el servirà en directe des de les 11.30.

Debut d'Antonio Escudero
L'ex entrenador de la Montañesa torna a una banqueta de Tercera i ho fa en un escenari molt delicat ja que el Gavà viu immers en una preocupant descomposició interna. Per al derbi, els blaugrana disposen de 16 fitxes.


Imatge del Gavà a la Bòbila// Foto: Àngel Garreta, ceuropa.cat