dijous, 2 de novembre del 2017

Empat avar

CF REUS B 0 - SANTFELIUENC FC 0
ÀRBITRE: ÓSCAR CARBALLO VÁZQUEZ (DELEGACIÓ BARCELONA)
NOU CAMP MUNICIPAL DE CAMBRILS ASSISTÈNCIA: 150 ESPECTADORS
ASSISTÈNCIA: 150 ESPECTADORS
TARDA AMB CEL ENTELAT; VA PLOURE EN ALGUNS MOMENTS

Un empat amb poca substància. El Santfeliuenc va malbaratar una gran ocasió d'emportar-se els punts contra un bon rival però en quadre per la plaga de baixes. El Santfe va dominar més però no va saber traduir la superioritat en gol malgrat alguna bona ocasió. Un punt que mostra un estancament en els resultats (només quatre punts en les set últimes jornades). El proper dimenge a les 17 hores i contra el Figueres a Les Grases és imprescindible sumar els tres punts per trencar una sequera que ja preocupa.

El Santfeliuenc es va cansar de dominar però no va trobar la clau secreta del gol, i fins i tot els últims passatges del matx van ser més dels locals. Fins a quatre arribades clares a porteria van tenir color blanc-i-blau. Les més clares, al minut 18 David López es va plantar sol davant Sillero però el migcampista santfeliuenc no va saber difinir i Sillero va avortar el gol amb les cames. I al minut 40 en un mà a mà entre Adri Recort i Sillero però a l'ariet li va faltar claredat per estrenar el marcador. Els locals van saber esperar arreplegats i no van renunciar a l'atac amb el protagonisme dels incisius Xavi Jaime i Xavi Fabra que va obligar a que Toni Casamayor es mantingués en guàrdia. Especialmant significativa una rematada creuada de Fabra que va posar l'ui a la graderia cambrillenca.

El segon acte no va alterar el guió. El domini i les combinacions van ser del Santfeliuenc. Éric Zárate, David López i Rafa Murillo van coquetejar amb el gol però de manera obstinada va mancar precisió i encert davant la porteria d'un bon Sillero. Els de l'Alt Camp van arribar al final menys desgastats i ho van provar a través de jugades assajades amb resultat escàs. Al final, punt antipàtic que no esberla una inèrcia de set jornades sense aconseguir el dolç sabor dels tres punts.

Confirmat horari de les cinc de la tarda contra el Figueres
El Santfeliuenc jugarà a Les Grases contra el Figueres el proper diumenge a les 17 hores. Santfeliuencs i figuerencs repetiran per cinquena vegada un duel que s'està fent clàssic a la Tercera dels nostres dies.

CF Reus B: Sillero, Cristina Márquez, Arnau Mañé, Miranda, Guerrero, Albert Miravent, Dome, Xavi Jaime (Sergey, 85'), Xavi Fabra, Arjona (Iker, 75') i Padilla (Roger, 28').
Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Ion Vázquez, Jaume Duran, Rafa Murillo, Nacho Ruiz, Juanjo Prior, Adri Recort (Maldonado, 73'), Jaime Fuentes, Patxi (Josele, 78'), David López (Charly Ruiz, 78') i Eric Zárate.

Àrbitre:
Carballo Vázquez, el seu arbitratge va ser correcte. Va amonestar el local Albert Miravent i els santfeliuencs Jaume Duran, Patxi i Charly Ruiz.

Quadern de notes:
- El Santfeliuenc va posar en relleu un notable estancament. Sense punteria no hi ha gols.
- El futbol que desplega l'equip segueix sent correcte però amb això ara ja no n'hi ha prou.
- Josele va tornar després de tres setmanes de baixa.
- El filial reusenc va saber esprémer els seus recursos per guardar-se un punt.