dissabte, 2 de desembre del 2017

Partit de prestigi... i molt difícil però impossible no hi ha res en un dia de 112 anys

RCD ESPANYOL B - SANTFELIUENC FC
ÀRBITRE: GONZALO ROMERO FREIXAS (DELEGACIÓ TARRAGONA)
CIUTAT ESPORTIVA DANI JARQUE
JORNADA: 18
DIUMENGE 3 DE DESEMBRE
HORA: 12
PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu, Ràdio Marca Barcelona, @SantfeliuencFC, @RCDEspanyol
TEMPS PREVIST: CEL SERÈ I ASSOLELLAT; TEMPERATURA DE 9 GRAUS

Al futbol res no és impossible, les evidències són ben properes i només cal mirar els resultats de la Copa del Rei; no obstant això ningú no dubta que la victòria del Santfeliuenc a la Ciutat Esportiva Dani Jarque es cotitzaria ben generosa a les apostes. I també és cert que el Santfeliuenc no arriba a una cita de prestigi i contra un rival tan potent en el seu millor moment. Però algun dia s'ha d'acabar aquest sorprenent eclipsi que ha abocat els blanc-i-blaus a una posició estranyament delicada si tenim  en compte les expectatives i el bon inici. I qui sap si en el dia que Santfe fa 112 anys esclaten tots els pronòstics.

Amb convicció resignada. Així viatja el Santfeliuenc a la ciutat esportiva del RCD Espanyol en un partit on els d'Andrés González volen deixar una bona imatge i lluitar pels punts. En un moment delicat el Santfe ha de començar a sumar si no vol complicar-se encara més la situació a la taula. I el final de lliga i any amb l'Espanyol B i l'Ascó obliguen a remar convençuts que la qualitat de la plantilla han de garantir una permanència tranquil·la. Andrés González no podrà disposar de Joserra, Cuadras i Dani Maldonado.

El RCD Espanyol B, a batre tots els registres
Passejada militar. El filial "perico" ha demostrat en les primeres 17 jornades que aquesta temporada tots els camins porten a Segona B. Seria una sorpresa majúscula que aquesta constel·lació de talents no retornés a la divisió de bronze del futbol espanyol. David Gallego ha sabut reinventar un col·lectiu que la temporada passada va perdre la categoria. Els espanyolistes són el segon millor equips dels 18 grups de Tercera amb 45 punts, només superat pels riojans del Calahorra amb 46. Javi Puado amb set gols i Carlos Doncel i Álex Bermejo amb sis, són els màxims golejadors d'un bloc de moment inexpugnable i que està marcant un rècord de punts al grup V de Tercera.


Font imatge RCD Espanyol B: Àngel Garreta