dissabte, 6 de gener del 2018

Prohibit fallar. Partit decisiu

SANTFELIUENC FC - EC GRANOLLERS
ÀRBITRE: ÁLEX GÓMEZ MENESES (DELEGACIÓ DE BARCELONA)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
JORNADA: 20
DIUMENGE 7 DE GENER
HORA: 18
PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @ecgranollers, sportvideos365.com (les millors jugades en semidirecte)
TEMPS PREVIST: CEL COBERT I RISC DE PLUJA; TEMPERATURA DE 8 GRAUS


Més que tres punts, més que una final, més que gairebé tot. El Santfeliuenc se la juga i de quina manera contra un rival que amb 13 punts marca una de les tres posicions de descens. Després de 13 jornades sense guanyar és gairebé una obligació moral regalar a l'afició una alegria en aquest inici d'any. Si la victòria és més obligatòria que mai també ho és l'acompanyament de l'afició. El Santfe es juga el futur immediat a Tercera Divisió.



Fer taula rasa, rentar el cap, les idees i l'esperit i començar a sumar de tres en tres tot oblidant els tres mesos horribles que van cloure la primera part de la temporada 2017-2018 i que constitueixen una de les pitjors ratxes de les últimes dècades. Andrés González sap que l'equip necessita una victòria que guareixi les ferides acumulades després de més de tres mesos sense res. I tothom és conscient que la visita del Granollers ha de marcar un punt i a part a una trajectòria sorprenentment declinant, i més quan els inicis van ser una terra de promesa i il·lusió. És l'hora dels valents. Sumar tres punts permetria veure el futur amb esperança; una derrota suposaria entrar en la boca de l'infern.

Adéu a Patxi Areitio i novetats a la banqueta
El Santfeliuenc es va acomiadar de Patxi. El carismàtic i singular davanter ha decidit iniciar una nova etapa a la Montañesa de Primera Catalana. La secretaria tècnica treballa en la incorporació d'un punta. I també adéu a Moha el Yaagoubi que, per motius personals, ha posat el punt final a la seva vinculació amb el Santfeliuenc. La marxa del segon entrenador ha suposat el retorn d'un tècnic experimentat a Tercera, Manel Delgado. Delgado ja va formar part de la direcció tècnica el curs passat i ara ha decidit acceptar la proposta d'Andrés González amb l'objectiu de redreçar la marxa d'un equip que per noms mereix una vida més còmoda.

EC Granollers, busca la reacció abans no sigui tard
L'equip vallesà es troba en una situació crítica després d'una primera volta gris on només ha sumat 13 punts. Els resultats negatius van costar el càrrec a Albert Cámara a la jornada 18, i el relleu per José Solivelles. L'ex entrenador del Sabadell mirarà de redreçar el rumb d'un equip que corre el risc de quedar molt despenjat de la permanència si cau a Les Grases. Els blanquets han incorporat al mercat d'hivern el defensa Cachorro (Terrassa), el migcentre Éric López i el davanter murcià Nelson Correa.