dimecres, 28 de març del 2018

Divendres Sant de futbol per a gaudir i no badar

SANTFELIUENC FC - REUS DEPORTIU B
ÀRBITRE: CARLOS ALBELDA BÁRCENA (DELEGACIÓ BARCELONA)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
JORNADA: 32
DIVENDRES 30 MARÇ 
HORA: 12
PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, es.sportvideos365.com, @ReusBCambrils
TEMPS PREVIST: MATÍ AMB SOL I NÚVOLS; TEMPERATURA DE 18 GRAUS


Divendres Sant per gaudir del bon futbol i per no badar. El Santfeliuenc necessita els tres punts per blindar-se a la sorpresa de més d'un descens a Segona B a Tercera que, ara per ara, sembla sortosament difícil. La directiva del Santfe ha volgut fer un pas i per crear un bon ambient a Les Grases ha decretat jornada de portes obertes. El Reus B arriba a Sant Feliu en un moment complicat ja que ha perdut els quatre darrers partits. 


És l'hora de sumar per gaudir d'un final tranquil. Andrés González i els seus futbolistes s'han conjurat per guanyar un matx subratllat en traç vermell. La permanència és a tocar, però certament s'ha d'acabar de segellar i el partit d'aquest divendres contra el filial reusenc esdevé clau en el camí. El tècnic blanc-i-blau tornarà a la banqueta després de dues setmanes de sanció i ho farà amb la missió de formar un onze de garanties després de la plaga de lesions i baixes que ha assetjat l'equip. González recupera Charly Ruiz però caldrà veure l'evolució de Cuadras i Josele, ja que tots dos van sortir malparats del derbi a la Feixa Llarga.

La directiva convida a tota la ciutadania
El Santfeliuenc vol que l'afició respongui i per això la directiva ha decretat el partit de Divendres Sant de portes obertes perquè tothom secundi la cita amb un equip que necessita retrobar-se amb la victòries després de dues derrotes i un empat en les tres últimes jornades. Qui més qui menys ja albira la sisena del Santfe a Tercera, però ara cal segellar-la. 

Reus B, debut complidor
Amb 41 punts arriba a Les Grases el filial del Reus Deportiu. Es pot dir que l'equip que dirigeix des de la jornada 23 Albert Company ha complert amb escreix l'objectiu de competir i garantir-se la continuïtat a la categoria. No obstant l'equip radicat a Cambrils busca també uns punts que li garanteixin no haver de mirar possibles descensos compensats de darrera hora. Una plantilla amb qualitat que primer amb Lluís Albesa -ara al cos tècnic del primer equip- i ara amb Albert Company vol la continuïtat a Tercera tot mirant al primer equip.

  
El Reus B arriba a Sant Feliu després d'encadenar quatre derrotes. 
Foto: Àngel Garreta.