dissabte, 28 de juliol del 2018

Cimera federativa a la RFEF

Setmana d'assemblees, reunions i calendaris que dibuixen el pròleg a l'inici imminent de la temporada 2018-19. I el passat dimarts 24 de juliol la seu de la Real Federación Española de Futbol va viure una Assemblea General ben especial per al Santfeliuenc Futbol Club, ja que per primera vegada en la història del futbol a Sant Feliu el president, Alberto Prieto, en representació del futbol amateur, va ser un dels assembleistes. Sens dubte, una presència singular i que premia una gran trajectòria.

Una reunió que va servir perquè el flament president de la RFEF, Luis Rubiales, s'estrenés davant els assembleistes. L'acte va comptar a més, amb la presència de les principals autoritats del futbol europeu i mundial. El president de la UEFA, Aleksander Ceferin, va obrir l'acte, mentre que el president de la FIFA, Gianni Infantino, el va clausurar.

Un acte de reconeixement 
L'acte va servir per reconèixer els campions o les trajectòries destacades de totes les categories de futbol i futbol sala que competeixen en categories regides per la la Real Federació Espanyola. Es va fer el lliurament de 52 guardons.

El pes de la Federació Catalana
La Federació Catalana, una de les més importants pel número de llicències i clubs, va estar representada pel president Andreu Subies; el secretari general, Oriol Camacho; José Miguel Calle, president de la Lliga Catalana de Futbol Sala de la FCF; Víctor García Verdura en representació dels àrbitres; Paco Sedano en representació del futbol sala; i Álex Talavera i Alberto Prieto, presidents de la UE Cornellà i del Santfeliuenc FC respectivament, com a representants del futbol amateur.

Foto de família de la representació catalana amb les màximes autoritats del futbol espanyol, europeu i mundial
Font de la imatge: Real Federación Española de Fútbol