dilluns, 13 d’agost del 2018

La setmana de les decisions

Punt final a la pretemporada. El proper diumenge a les 19 hores el Santfeliuenc es torna a citar amb la història en l'inici de la sisena temporada a Tercera Divisió, una fita única en la trajectòria del més que centenari equip de Sant Feliu. Els blanc-i-blaus avancen en una pretemporada amb 7 assaigs i un títol, el Trofeu Vila de Sant Boi.



De menys a més i un títol a Sant Boi en set assaigs
El Santfeliuenc enceta la quarta setmana de preparació amb un llegat de pretemporada irregular. Els blanc-i-blaus es van estrenar amb poques sessions a casa d'un dels debutants a la categoria, el Sants. Joel Paredes va signar el primer gol però els santsencs van reaccionar per capgirar l'electrònic (3-1).






El primer partit oficial, el de Copa Catalunya amb el Cornellà, els d'Andrés González van oferir una imatge notable i van posar contra les cordes el campió. Només un gol dels verds a les acaballes va tombar la resistència blanc-i-blava.




L'assaig més discret va ser a Manresa i contra el Gimnàstic Manresa que milita a Divisió d'Honor. Els del Bages van imposar-se per 2 a 0 en un matx on el Santfe va poder golejar al primer acte, però que a la represa va notar el cansament i l'onada de calor d'aquells dies i va acabar sucumbint.



Al Municipal Sagnier, els Santfeliuenc va jugar el quart assaig contra un dels candidats, l'AE Prat. Una primera part interessant va donar pas a una segona en què un gol matiner d'Alberto Padilla va resoldre. Els d'Andrés González es van mostrar competitius per bé que van evidenciar una notable absència de nervi ofensiu.



La primera victòria es va fer esperar a la cinquena. El Santfeliuenc va estrenar el caseller amb una exigua victòria contra el Gavà de Primera Catalana. Un gol d'un jugador a prova, Roger Valdes, va servir per a superar un rival combatiu.



L'evolució positiva de la pretemporada es va posar en relleu al Joan Baptista Milà de Sant Boi. Els blanc-i-blaus van sumar una victòria convincent (0-2) que va portar a les vitrines el títol del trofeu Vila de Sant Boi. Dos gols a la represa de David López i Josele van segellar el contrapunt preparatori davant un Santboià que ha exhibit dubtes en aquestes setmanes inicials de pretemporada.



I la floresta d'assaigs es va tancar aquest diumenge a Les Grases amb un empat a 3 davant el Viladecans en un partit divertit i mogut. El Santfeliuenc, amb una defensa de cirscumstàncies, va oferir detalls de qualitat. Joel Paredes va inaugurar el marcador. Els visitants van igualar abans de l'intermedi amb un gol de l'ex Iván Peralta. A la represa, Ferran Roca de penal va afegir el 2 al marcador. El gol havia nascut en una jugada de tiralínies on l'ex jugador del Sant Andreu i Sant Cugat va ensenyar la seva qualitat amb la cama esquerra. El Viladecans es va mostrar batallador i Cuni va tornar les taules. En una empenta final Orhan, un jugador a prova, va fer el tercer del Santfe en un acció de rebuig a la sortida d'un servei de falta. I ja al final els blanc-i-vermells de Raúl Paje van signar taules mitjançant Iván.



Tot preparat per a diumenge
El Santfeliuenc inicia els set dies més intensos després d'una pretemporada que ha servit per prendre el pols a la temperatura d'un col·lectiu que combina cares conegudes i amb recorregut a Tercera Divisió -Juanjo Prior, Romo, Toni Casamayor, Gerard Rovira, Joserra, Kevin Sánchez, Josele, Nacho Ruiz o Dani Maldonado... amb apostes molt personals d'Andrés González que hauran de demostrar la seva vàlua en una divisió dura, exigent i que no perdona els dubtes: Michel Owono, Ferran Roca, Joel Paredes, Sani Bello, Pol Reñé, Adri García, David Aragón...


El diumenge a les 7 espera el Reus B Cambrils
El filial del Reus Deportiu viatjarà a Les Grases en el debut a una temporada atípica amb 21 equips i una jornada de descans. Els roig-i-negres, que la temporada passada van exhibir un bon nivell, seran una notable pedra de toc per copsar les opcions del Santfeliuenc en aquesta lliga tan extraordinària.

La directiva farà un gran esforç perquè a Les Grases hi hagi un gran ambient
La directiva blanc-i-blava es mourà a través de les xarxes socials per convocar tota la ciutat al sisè debut blanc-i-blau a Tercera. A més des de les 17.30 les taquilles estaran preparades perquè tots els socis puguin renovar el seu carnet o donar-s'hi d'alta. En una temporada tan important en la història del Santfeliuenc Futbol Club el millor fitxatge serà la presència activa de l'afició.