dissabte, 1 de setembre del 2018

Empat d'orgull

SANTFELIUENC FC1 (SANI BELLO, 11') ..... TERRASSA FC 1 (BALBOA, 50')
ÀRBITRE: CARLOS ALBELDA BÁRCENA (DELEGACIÓ DE BARCELONA)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
ASSISTÈNCIA: 700 ESPECTADORS
TARDA VESPRE AMB TEMPERATURA DE 23 GRAUS

El Santfe ens va convèncer. A estones fins i tot ens va emocionar. El Santfeliuenc va assolir un empat de prestigi davant un reforçadíssim Terrassa. Sani Bello va avançar els blanc-i-blaus amb un gol de tenacitat. El Terrassa va empatar però el Santfe no es va descompondre i fins i tot en el tram final va coquetejar amb un segon gol que hauriat fer esclatar Les Grases. Magnífica resposta de l'afició i també notable representació egarenca.

Reclamàvem no tenir por. I certament el Santfeliuenc es va aplicar la lliçó de manera rotunda i sense miraments. I aviat, zas, zas, zas!!! Sani Bello va estar molt atent i tenaç per no perdre la cara a un defensa terrassenc i ficar una cama que va inaugurar el marcador. Passió a Les Grases. Val a dir que el Terrassa no va estar gaire afortuinat en una sortida defensiva molt defectuosa que va tallar Juanjo Prior per servir una pilota a l'espai de la que Sani va traure petroli. El Terrassa no s'imaginava un escenari advers tan aviat. Coro va prendre la responsabilitat ofensiva i en un parell de bones accions es va topar amb una resposta encara millor de Toni. El Terrassa ho provava però mai amb la convicció necessària per desfer la solidesa defensiva dels d'Andrés González. Descans per a l'esperança.
A la represa el Terrassa va activar tots els dispositius i va reivindicar amb força el domini del joc i la possessió de la pilota. Els egarencs van trobar premi massa aviat. En una jugada d'estratègia a la sortida d'un servei de cantonada Guzman va assistir Balboa perquè amb subtilitat l'enviés a la xarxa. El Santfe va passar els pitjors moments. Fins i tot tres minuts més tard Yaya de cap va estar a punt de fer el segon. Tanmateix els d'Andrés González van saber adaptar-se al nou escenari amb maduresa, ordre i intel·ligència. I no és gens fàcil tenint present el moment prematur de la temporada l'enorme poder de l'equip rival. El Terrassa mai no va renunciar als tres punts però no va saber trobar espais per canalitzar amb comoditat tot el seu talent ofensiu. I fins i tot al tram final el partit es va anar tenyint suaument de blanc-i-blau. Tant i tant que vam coquetejar o somiar amb el 2 al casellar local. Tres grans ocasions fruit de tres grans accions col·lectuives van mig posar l'èxtasi a la graderia. Al 76' en una accio que va néixer al mig del camp a través de Kevin Sánchez, que va passar per les botes del genial Josele i que va culminar el debutant Michael Owono en un xut creuat un pèl desviat; al 83' va ser David Romo qui ho va provar en un xut ben intencionat: i al 87' i de nou en una gran acció col·lectiva que va coronar Adri Recort en una remtada decidida que d'haver-hi entrat hauria provocat el col·lapse a Les Grases. Final amb empat just i una dolcíssima sensació al cor de l'afició. Tenim equip per complir els nostres somnis.



Santfeliuenc: Toni Casamayor, Michael Owono, Jaume Duran, Adri García, Gerard Rovira, Juanjo Prior, Kevin Sánchez, David López (Romo, 76’), Sani Bello (Josele, 56’), Ferran Roca (Joserra, 68’) i Adri Recort.
Terrassa FC: Ortega, Dani Sánchez, Ferreira (Balboa, 46’), Sergi Valls, Guillem Savall, Guzmán, Yaya, Coro, Sergi Arranz (Daisuke, 63’), Óscar Imaz (Álex Fernández, 77’) i Nils Puchades.

Gols:
1 – 0, 11’ Sani Bello
1 – 1, 50’ Balboa

Àrbitre:

Albelda Cárdenas, la seva actuació va ser bona. Va amonestar al santfeliuenc Juanjo Prior, i als visitants Óscar Imaz i Nils Puchades .


Quadern de notes:
- Empat d'orgull i convenciment. Aquest és el camí per fer un gran Santfe en la sisena a Tercera.
- El santfeliuenc va saber respondre amb maduresa al cop dur de l'empat. Per a un equip amb formació i amb alguns jugadors que encara han d'aprendre les formes de Tercera és una dada substantiva.
- Gran treball col·lectiu i empat més que merescut.
- Les Grases amb 700 espectadors. Una gran ovació. I també per a l'afició del Terrassa sempre fidel i amb ganes de Segona B.
- El Terrassa disposa d'un arsenal immillorable per aspirar a tot, però a Les Grases no va ser millor que el Santfe.