divendres, 21 de setembre del 2018

Sumar i sumar. Torna el Santfe a Les Grases

SANTFELIUENC FC ..... FC ASCÓ
ÀRBITRE: RAFAEL RODRÍGUEZ DÍAZ (DELEGACIÓ BARCELONA)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
JORNADA: 7
DISSABTE 22 DE SETEMBRE
HORA: 18
PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @fc_asco, Footters.com, sportvideos365.com
TEMPS PREVIST: CEL AMB SOL I NÚVOLS; TEMPERATURA DE 25 GRAUS

Sumar i sumar per fer bona la proesa de Can Peixauet. Torna el Santfe a Les Grases i ho fa amb un duel contra l'Ascó que s'ha fet habitual en la darrera dècada. Andrés González sap de la importància dels punts contra un adversari que arriba a Sant Feliu delmat per les baixes. Tres punts que han de marcar el camí d'un Santfe ascendent.

Partit interessant a Les Grases. El Santfe torna a jugar davant l'afició en dissabte i ho fa després de la victòria gran contra la Grama, empresa gens fàcil. Els blanc-i-blaus saben que els punts valen moltíssim en un any tan exigent i per això han de continuar la bona línia de futbol exhibida en les primeres jornades. Si al bon futbol se li sumen punts el camí de l'esperança estarà obert de bat a bat. Andrés González no podrà disposar dels lesionats Joserra i Josele. Josele haurà de guardar repòs per la luxació d'espatlla produïda a Can Peixauet.

Crida a l'afició
El Santfeliuenc fa una crida a tota l'afició per omplir Les Grases en un partit subratllat com a important perquè acabar setembre amb 8 punts és una bona collita si tenim present un calendari duríssim. Els punts donen tranquil·litat i reforcen el projecte però per fer el trajecte més senzill cal la participació de l'afició.

L'Ascó, amb dubtes
Els de la Ribera d'Ebre arriben a Les Grases després de passar una setmana complicada. A la severa derrota contra l'Hospitalet cal afegir-li les lesions. Així que els verds viatjaran a Sant Feliu amb diversos futbolistes amb problemes físics com ara Josep Ramon, Xavi Jaime, Diego Pantoja o Sardà. Tanmateix l'equip del debutant Leo López compta amb una plantilla i molt bé faria el Santfeliuenc de no refiar-se gens ni mica.


Imatge de l'Ascó 17/18
Font: fcasco.com