dissabte, 20 d’octubre del 2018

Punt d'inflexió?

UE CASTELLDEFELS ..... SANTFELIUENC FC
ÀRBITRE: EDWAR MIGUEL GONZALES MORENO (DELEGACIÓ BARCELONA)
CAMP MUNICIPAL ELS CANYARS
JORNADA: 11 (partit inclós conveni, 5 euros socis Santfeliuenc)
DIUMENGE 21 OCTUBRE
HORA: 12
PER SEGUIR EN DIRECTE: @Santfeliuencfc, @uescastelldefels, Ràdio sant Feliu, Footters.com (2.99€), Ràdio Marca Barcelona
TEMS PREVIST: MATÍ ASSOLELLLAT; TEMPERATURA DE 20 GRAUS

Derbi 50è en l'històric d'enfrontaments i derbi de necessitats. El Santfeliuenc visita el Castelldefels en un derbi on els punts valdran molt. Els blanc-i-blaus, amb baixes destacades, hauran de buscar una victòria que serveixi per sortir de la zona roja de la classificació. Per la seva banda, un Castelldefels capaç del millor i del pitjor buscarà sortir de la cua. Derbi d'urgències en una setmana important per al club.

Tres punts vitals en el derbi 50 davant els grocs. El Santfeliuenc viatja a la veïna Castelldefels amb l'obligació de sumar tres punts si no vol caure a l'abisme. Un partit que pot marcar un abans i un després a la lliga i que si bé no resoldrà res sí pot marcar tendències: esperançadores pel qui guanyi, francament preocupants per al derrotat. Andrés González no podrà disposar del concurs del sancionat Juanjo Prior i dels lesionats Nacho Ruiz i Josele.


Nacho Ruiz i Josele, setmana de quiròfan

Doble setmana de quiròfan al Santfeliuenc. El defensa Nacho Ruiz i el davanter Josele s'han operat de les seves respectives lesions al turmell i a l'espatlla. Desitgem un ràpid restabliment a dues peces angulars del projecte 18/19.

El Santfe amb el rosa de suport
El Santfeliuenc s'ha volgut implicar de manera decidida en el Dia Mundial contra el Càncer de Mama. Tots els equips portaran el llaç rosa de solidaritat, respecte i suport.


La UE Castelldefels, una de freda una de calenta
El Castelldefels ha viscut en set dies les sensacions efervescent de derrotar el poderós Hospitalet anb un gol de Kike Ramírez, i la decepció per la derrota al Joan Baptista Milà contra el Santboià. Aquest és el Castelldefels irregular que es trobarà el Santfe en el derbi número 50. El sempre exigent Miki Carrillo no podrà disposar del lesionat Alegre i dels sancionats Jordi Cano i Bermúdez.



Font de la imatge: uecastelldefels.com.es