dissabte, 2 de febrer del 2019

Punts de revàlida

EC GRANOLLERS ..... SANTFELIUENC FC
ÀRBITRE: ALEJANDRO CARRILLO VÍLCHEZ (DELEGACIÓ BARCELONA)
MUNICIPAL CARRER GIRONA
JORNADA: 26
DIUMENGE 3 FEBRER
HORA: 12
PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @ecgranollers, Ràdio Sant Feliu, Ràdio Granollers
TEMPS PREVIST: CEL SERÈ I TEMPERATURA DE 6 GRAUS


No s'hi val a badar. Arrenca el llarg tram final de la lliga i els punts comencen a cremar. El Santfeliuenc viatja a Granollers per visitar un feu que no s'ha acabat de donar bé (dues derrotes i un empat) i un rival que aquesta temporada s'ha reforçat molt bé. El canvi s'ha notat a la classificació. Un partit complicat amb un Santfe amb la moral reforçada i que ha encetat la segona volta amb decisió.

Quan els punts comencen a resoldre. El Santfeliuenc viatja a la capital del Vallès Oriental amb la necessitat de sumar. Andrés González sap de la dificultat que suposarà l'enfrontament amb un rival que ha apuntat alt al llarg de la temporada i que arriba a la jornada 26 amb la permanència garantida, i que fins i tot durant alguna fase de la lliga ha coquetejat amb les posicions de Play off. Adri García, Josele i Nacho Ruiz miren de completar el seu procés de recuperació per tornar a estar a punt en el moment decisiu.

El directe per Ràdio Sant Feliu
Recordeu que l'emissora municipal us oferirà en directe des de Granollers aquest important matx que ha de servir per apropar el Santfe a l'objectiu de la permanència. Al 105.3 FM o online.

AEC Granollers, un salt de qualitat
Un entrenador amb capacitat de gestió com Jose Solivelles i unes incorporacions de gran nivell: Oriol Molins, Raúl Torres, Xavi Civil, Martí Soler, Joel Cañaveras o Sergi Pastells entre d'altres han canviat els objectius i la fesomia d'un equip acostumat a viure en posicions incòmodes en les tres campanyes des de l'ascens de Primera Catalana. Tanmateix continua vigent una ferida: el poc públic que acompanya l'equip. 


El Granollers que va visitar Les Grases a la primera volta