divendres, 30 d’agost del 2019

Comença la setena a Tercera (dissabte, Les Grases a les 20 hores)

SANTFELIUENC FC ..... IGUALADA CF
ÀRBITRE: BERNAT PEDROL VOZMEDIANO (DELEGACIÓ BARCELONA)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
JORNADA: 1
DISSABTE 31 AGOST
HORA: 20
PER SEGUIR EN DIRECTE: Footters.com @SantfeliuencFC, @CFIgualada
TEMPS PREVIST: 28 GRAUS, CEL SERÈ



Tot preparat. El Santfeliuenc enceta la setena temporada a Tercera i ho fa amb un projecte ambiciós. Incorporacions significatives (amb molts minuts a Tercera) i el manteniment de futbolistes importants han permès Andrés González disposar d'una plantilla completa i amb moltes opcions per al futbol ofensiu. Per la seva banda, l'Igualada torna a Sant Feliu i a Tercera després d'11 anys d'absència. Un partit atractiu que ha de despertar l'afició de Sant Feliu. La Tercera ja és aquí, aventura VII, gaudim-la.

El Santfeliuenc saltarà aquest dissabte a les 20 hores per disputar el primer partit de lliga de la temporada 19/20 a Les Grases amb un munt d'al·licients i sobretot el de comprovar si aquest projecte ambiciós pot desplegar des de l'estrena tot allò que se li suposa. El repte és clar: aconseguir la millor classificació en la sèrie històrica de Tercera i estar lluny de les posicions de descens. González no podrà disposar dels lesionats Jaume Duran i David Toro.

El carnet de la temporada 18/19 serà el vigent per accedir a Les Grases
El carnet de la temporada passada permetrà l'accés al camp. A partir de la tercera jornada, davant el San Cristóbal, estaran a disposició dels socis els carnets nous. La directiva espera una gran resposa de l'afició i que Les Grases continuï sent un dels camps amb més ambient de futbol de Tercera.
D'altra banda tots els socis del Santfeliuenc gaudiran de tot el futbol de Segona B i Tercera a Footters per només 35 euros i per a tota la temporada. Una oferta excel·lent per a gaudir de tot el futbol de Segona B i Tercera en directe.

Homenatge a Joaquí Rivas
El popular periodista santfeliuenc rebrà del club un càlid homantage per la seva feina en la direcció de la premsa del Santfeliuenc


L'Igualada de Moha el Yaagoubi en l'estrena
Retorn a Tercera Divisió que posa punt final a 11 anys d'espera. I ho fa amb Moha a la banqueta, un vell conegut del Santfeliuenc ja que va ser el segon entrenador en el curs 16/17. Moha, que ja va deixar una gran petjada a Sant Feliu, ara està demostrant que és un dels tècnics a tenir ben en compte en el futbol català. No per tractar-se d'un ascens administratiu l'ascens va ser menys celebrat a la capital d'Anoia. Per al retorn, manteniment la columna vertebral ascensora i cares noves amb talent i ganes de Tercera. Precisament els igualadins van ser l'últim equip català que va visitar Sant Feliu a Primera Catalana en lliga regular, abans de la promoció. Però d'aquell empat agònic que va obrir les portes de l'ascens ja ha plogut molt

Porters:
Albert Alfonso i Albert Rivera
Defenses:
Bernat, Nil Pradas, David Baraldés, Iñaki, Martí Lliró, Antonio i Cristian Salcedo
Migcampistes:
Pedro, Alejandro, Omar Sabouni, Joel Solà, Goran, Eric González (Castelldefels), Hichem Boumedol (Balaguer), Óscar García (Cerdanyola)
Davanters:
Carlos Simón, Iñaki, Gerard Llobet, Martí Just, Franco Nantez i Marc Vicente (Santboià/Cornellà)

El CF Igualada torna a Tercera i ho fa a Les Grases
Foto: @CFIgualada_