dissabte, 3 d’agost del 2019

I serà a la sisenà?

CP SAN CRISTÓBAL ..... SANTFELIUENC FC
ÀRBITRE: EDWARD MIGUEL GONZALES MORENO (DELEGACIÓ BARCELONA)
ESTADI MUNICIPAL DE CA N'ANGLADA
PRIMERA ELIMINATÒRIA DE COPA CATALUNYA
DIUMENGE 4 AGOST
HORA: 20.30
PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @CPSanCristobal, @SalvaCJ
PREVISIÓ DE TEMPS: 27 GRAUS, CEL ASSOLELLAT

Serà a la sisena? Aquesta és la pregunta que es fan els seguidors abans de començar el periple per una nova edició de la Copa Catalunya amb el seu tradicional format de partit únic. El Santfeliuenc visitarà Terrassa per jugar davant un San Cristóbal que en el retorn a Tercera va complir amb nota alta. Andrés González confia que, per fi, es trenqui la mala ratxa per tal de poder jugar la segona ronda a Les Grases i rebre un dels més grans del futbol català, el Centre d'Esports Sabadell. Un bon esperó  per superar la malastrugança.

Primer partit oficial del curs 2019/2020. El Santfeliuenc posarà a prova la seva fortalesa a Ca n'Anglada en una eliminatòria equilibrida i que tindrà per al guanyador el notable premi de jugar la segona ronda a casa i contra el Centre d'Esports Sabadell, que ha superat la primera ronda en vèncer l'Ascó (0-2). Andrés González vol que els seus jugadors sentin la tensió des del primer partit oficial i ha manifestat l'interès clar per superar la primera ronda i millorar la imatge de l'últim partit a Ca n'Anglada, per bé que l'equip tot just ha complert la primer setmana de pretemporada.

A trencar una ratxa negativa
El Santfeliuenc no ha pogut superar mai la primera eliminatòria de la Copa Catalunya. Una assignatura pendent durant les sis ediciones precedents que es vol trencar, per fi, al feu egarenc.

Andrés González fa el 450
L'entrenador del Santfeliuenc bufarà a Ca n'Anglada 450 espelmes, o el que és el mateix, 450 partits a la banqueta en tretze temporades. Un registre impensable.

2014 Santfeliuenc - L'Hospitalet 0-0 (per penals, CE L'Hospitalet)
2015 Santfeliuenc - Cornellà 1-3
2016 Terrassa - Santfeliuenc 1-0
2017 Castelldefels - Santfeliuenc 2-0
2018 Santfeliuenc - Cornellà 0-1

Centre Parroquial San Cristóbal, a seguir consolidant-se
Els del barri de Ca n'Anglada van viure un any esplèndid en el seu retorn a Tercera després de tres dècades. Els parroquians, que presideix fins a setembre Miguel Ángel Moreno, flamant Regidor d'Esports de l'Ajuntament de Terrassa, han confiat en Óliver Ballabriga per seguir encapçalant la direcció tècnica. La bona campanya no ha passat desapercebuda i aquest estiu futbolistes importants com Álex Alba, Brian Canalejo, Chechu Besonias, Adri Prado o Kevin Alarcón han marxat. Tanmateix, els blanc-i-blaus no s'han quedat de braços plegats i s'han reforçat amb futbolistes que han acreditat un bon rendiment a Tercera: Éric Zárate (Prat), Ramón Suárez (Martinenc), Mario Cantí (Sants), Óscar Sierra (Vilafranca) o Joel Brey (Granollers). 

Porters:
Adri i Dani Lledó
Defenses:
Cristian Gómez, Carlos García (Prat),Óscar Oliver (Manacor), Óscar Sierra (Vilafranca), Ramón Suárez (Martinenc), Riki Calamardo (Viladecans) i Xavi Murcia (Jabac)
Migcampistes:
Joan Muntada, Sergi Martínez, Mario Domingo, Tom Diawara, Joel Brey (Granollers) i Adrià López (Nàstic, juvenil)
Davanters:
Juanpi Sepúlveda, Éric Zárate (Prat), Gerard del Río (Jabac), Mario Cantí (Sants) i Ruy Gama (Júpiter)


Font: twitter Centre Parroquial San Cristóbal