dissabte, 7 de setembre del 2019

Retorn a Peralada

PERALADA CF ..... SANTFELIUENC FC
ÀRBITRE: ÓSCAR CARBALLO VÁZQUEZ (DELEGACIÓ BARCELONA)
CAMP MUNICIPAL DE PERALADA
JORNADA: 2
DIUMENGE 8 AGOST
HORA: 18
EN DIRECTE PER: Ràdio Sant Feliu, Footters.com, @SantfeliuencFC, @CFPeralada
TEMPS PREVIST: CEL COBERT, AMB RISC DE PRECIPITACIONS, TEMPERATURA DE 19 GRAUS

Retorn a Peralada. El Santfeliuenc retorna a la vila xampanyera després de fer-ho de manera habitual a Primera Catalana i Tercera Divisió. Sensacions diferents: els blanc-i-blaus viatgen amb la moral alta després de la victòria de l'estrena; els blanc-i-verds, que tornen a ser un club autònom, voldran refer-se de la severa i fins a cert punt sorprenent derrota a casa del Sants. Tot a partir de les 18 hores, i mitja hora abans en directe per Ràdio Sant Feliu.

Viatge esperançat. El Santfeliuenc agafa el bus per fer via a les terres altes de l'Empordà. Malgrat les baixes, Andrés González ha pogut preparar el partit davant un rival que s'assembla al Figueres de la temporada passada. Ningú dubta a Les Grases que el Peralada de demà serà molt diferent al de la setmana passada al camp de l'Energia. Jaume Duran, David Toro i Kevin Sánchez no podran ser a la gespa del municipal xampanyer.

Ràdio Sant Feliu i Footters, en directe
L'emissora municipal comença la temporada de retransmissions i ho en un dels viatges  més llargs. Joaquín Rivas i el seu equip connectarà a les 17.30 per fer una prèvia amb protagonistes de tots dos equips. I a partir de les 18 hores, el partit. També el canal per streaming Footters retransmetrà en directe el matx. Recordeu que aquest canal per streaming, que ofereix un munt de partits de Segona B i Tercera, és una eina imprescindible per al bon aficionat al futbol i disposa de diverses modalitats de pagament. La més avantatjosa: essent soci del Santfe i mitjançant un codi que es donarà amb el carnet, es podrà veure tota la temporada 19/20 per 35 euros. A més, per als no socis hi ha un pagament mensual de 6.99 euros o anual per 62.99 euros.

El Peralada, comptador a zero
Lliga nova i vida nova. El CF Peralada ha recuperat la gestió autònoma del club després de tres anys de filiació amb el Girona CF i de no renovar-ne la continuïtat. La filiació va valer un periple de dos anys a la Segona B del futbol espanyol. Ara, però, s'inicia una nova etapa que recorda més al clàssic Peralada de tota la vida. Per al nou cicle, estrena a la banqueta d'un jove de 28 anys, Albert Carbó, fins ara coordinador del futbol 11 de UE Figueres i ex jugador del primer equip peraladenc. I per al retorn, un equip nou de trinca. No hi ha cap jugador del Peralada de 2ªB que continuï. Entre les novetats, molts ex jugadors del Figueres i altres amb experiència a la categoria. L'objectiu: fer una bona temporada i exhibir bon futbol.

Porters:
David Aroca (Figueres) i Asperó (Llgostera, juv.)
Defenses:
Albert Canal (Figueres), Carles Puig (Girona B), Toni Cunill (Llagostera), Guillem Jiménez (Prat), Sergi Bas (Girona, juv) i Sergi Romero (Figueres)
Migcampistes:
Biel Font (juv), Eric Vilanova (Figueres), Ivan Amoedo (Girona, juv), Jorge Torres (Ordino), Pep Piany (Girona, juv) i Ritxi Mercader (Figueres)
Davanters:
Arnau (juv), Víctor Bertomeu (Ascó, Dembo (Olot), Marc Medina (Llagostera), Eric Pimentel (Horta) i Xavi Ferrón (Figueres)


Equip de l'estrena a la lliga al camp de l'Energia
Font: @CFPeralada