dissabte, 26 d’octubre del 2019

A continuar en progressió

EC GRANOLLERS ..... SANTFELIUENC FC
ÀRBITRE: BRUNO MONTORO FERREIRO (DELEGACIÓ BARCELONA)
CAMP MUNICIPAL CARRER GIRONA
JORNADA: 10
DIUMENGE 27 OCTUBRE
HORA: 17
PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, Ràdio Sant Feliu, Footters.com, @ecgranollers, Ràdio Granollers
TEMPS PREVIST: CEL SERÈ, TEMPERATURA DE 17 GRAUS

El Santfeliuenc torna a la capital del Vallès Oriental amb l'objectiu de fer bona la victòria davant el Terrassa. Enfront, es trobarà un rival sòlid que ha començat molt bé i que de la mà de José Solivelles semba haver-se consolidat a Tercera Divisió.

El Santfeliuenc visitarà per cinquena vegada a Tercera Divisió el vetust feu vallesà. La victòria davant el Terrassa  ha mudat les cares d'un equip que, després d'una arrencada convincent, es va desplomar. Ara, però, la confiança torna al Santfe i una victòria a domicili rellançaria encara  més les expectatives del projecte. Andrés González no podrà disposar del jove Sergi Boira que es va fracturar el cúbit i el radi i haurà de descansar unes setmanes. 

En directe Ràdio Sant Feliu i Footters més conveni
Un cop més la ràdio municipal de Sant Feliu acompanyarà el Santfe en l'emissora més blanc-i-blava. A partir de les 16.30 podreu seguir el segon a segon del Santfe a Granollers. I també la plataforma per streaming Footters.com també farà retransmissió en directe. El Santfeliuenc manté conveni amb el Granollers i per tal motiu els socis que presentin el carnet a la taquilla veuran el matx per 5 euros.

EC Granollers, un projecte sòlid
L'equip de la capital del Vallès Oriental està complint amb nota en la cinquena participació consecutiva a Tercera. Els de Jose Solivelles arriben a l'equador de la primera volta havent sumat 15 punts, a només dos de la posició de play off. Els blaus i blanc només han perdut dos partits. Una plantilla renovada al 50% respecte al curs anterior però amb les mateixes prestacions.

Porters:
Álvaro García i Sergio Fernández
Defenses:
Martí Serra, Eloi Zamorano, Víctor García, Marc García, Guillem Pujol, Chechu Besonias (San Cristóbal), Max Llovera (Santboià) i Diego Garzón (Pobla Mafumet)
Migcampistes:
Arnau Fortuny, Pau Darbra, Jia Hao (Wolverhampton), Oriol Molins, Ñito (FE Grama), Ricky Alcántara i Víctor Morales (San Cristóbal)
Davanters:
Albert Ruiz, Álex Castillo Cesc Clotet (Prat), Damián Obispo (Guineueta), Alejandro Muñoz (Girona, juv.) i Víctor García (Les Franqueses)


El Granollers s'ha estabilitzat a Tercera Divisiço
Font imatge: ceeuropa.cat