dissabte, 19 d’octubre del 2019

Amb voluntat d'esmena

SANTFELIUENC FC ..... TERRASSA FC
ÀRBITRE: SERGI CABRERO ROMERA (DELEGACIÓ ANOIA)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
JORNADA: 9
DISSABTE 19 OCTUBRE
HORA: 18
PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @TerrassaFC, Footters.com, Terrassa Digital
TEMPS PREVIST: CEL SERÈ, TEMPERATURA DE 20 GRAUS

Un canvi de rumb necessari. El futbol torna a Les Grases i ho fa amb necessitat de mudar de cara. El Santfeliuenc buscarà sumar de tres en tres contra un dels favorits, el Terrassa, que encadena tres victòries. Gran partit i gran ambient garantit per trencar ratxes negatives i esborrar pessimismes.

El Santfeliuenc té un duel de morro fort contra el Terrassa. Un rival habitual en les set temporades dels blanc-i-blaus a Tercera. Un dels grans del futbol català que lluita un any més per pujar a Segona B. Andrés González i la directiva han enviat al llarg de la setmana missatges de tranquil·litat a l'afició. La reacció ha d'arribar i tot i que el rival és poderós, qui més qui menys confia que Les Grases sigui un aliat per a la reacció.

Una visita que desperta interès
La visita del Terrassa sempre ha desperat expectació a Les Grases. El Santfeliuenc no travessa un bon moment però l'afició espera veure un equip diferent i rebre el millor regal: els tres punts. Les Grases registrarà una bona entrada a qui també contribuïran els seguidors egarencs.

El Terrassa malda objectius ambiciosos
El renovat Terrassa de Xevi Molist busca enguany un salt de qualitat. Els vermell arriben a Les Grases en posició de play off després d'encadenar tres victòries. Un bloc renovat -només repeteixen sis futbolistes del curs passat- que mira com a gran objectiu l'assalt a Segona B. Els ex santfeliuencs Eric Ruiz, David López i Domi Berlanga tornaran a Les Grases.

Porters:
Ortega i Zapico
Defenses:
Eric Ruiz (Santfeliuenc), Adrià Prado (San Cristóbal), Carlos García (Cornellà, juv), Genís Blasco (Horta), Joel Cañaveras (Granollers), Lucas Viña (Deportivo B) i Manu González (Damm)
Migcampistes:
Álex Fernández, Coro, David López (Santfeliuenc), Pelegrín (Vilafranca), Galeano (Horta) i Kevin Alarcón (San Cristóbal)
Davanters:
Sergi Arranz, Domi Berlanga (Horta), Kilian (Vilassar Mar), Jaume Pascual (Cornellà) i Jordi Brown (Turó Peira)


Un renovat Terrassa visita Les Grases
Foto: Juanma Medina/@TerrassaFC