SANTFELIUENC FC 2 (JOSERRA, 38' I ANDRÉS BORGES, PRÒPIA PORTA, 88') ..... UE VILASSAR MAR 3 (GRANERO, 28'; GONPI, 63' I GRANERO, 75')
ÀRBITRE: ALEJANDRO CARRILLO VÍLCHEZ (DELEGACIO BARCELONA)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
ASSISTÈNCIA: 300 ESPECTADORS
TARDA AMB CEL COBERT

Derrota de risc. El Santfeliuenc va dominar i va arribar a porteria amb facilitat però li va faltar la pólvora que als visitants li va sobrar. Joserra, en el seu partit 250, va signar un golàs, però la festa no va tenir continuïtat. El segon gol dels maresmencs va deixar sense reacció el Santfeliuenc. Cal analitzar la situació per buscar una reacció necessària. Queda molta lliga per esmenar el rumb però la situació obliga a la responsable reflexió.

Les petites misèries o grandeses del futbol. Joserra va tenir a les seves botes el 2 a 1 des dels 11 metres. Cinc minuts abans havia fet un golàs de traca i mocador. No ho va fer. I potser aquesta acció va tatutar a foc el desenllaç d'un partit que va viure moltes petites històries. Primer, amb domini clar d'un Santfe que va desbordar en accions de banda. Jota, Romo i Jonatan Collado van coquetejar amb el gols en els vint minuts inicials. Els visitants, que no van venir a Les Grases a especular, es van trobar al minut 28 amb un gol. Granero va recollir atent un refús de Jaime per enviar la pilota a la xarxa amb un xut potent. Els blanc-i-blaus van ensenyar les urpes i van tenir capacitat de reacció, Joserra va celebrar el partit 250 amb un llançament de falta antològic que va entrar per l'únic forat entre les mans del porter i l'escaire. I dos minuts abans del descans, Jonatan Collado era clarament travat a l'àrea. Joserra no va poder segellar l'efemèride amb matrícula d'honor. Montiel li va endevinar la direcció.
Després de la represa, mateix guió. Domini del Santfeliuenc que va empènyer els maresmencs al seu àrea però de nou va faltar la pólvora necessària per bescanviar accions ofensives en gol. I la galleda ben freda d'aigua de novembre. Gonpi va trobar forat per des de fora de l'àrea dibuixar un xut ajustat a l'escaire. El gol va ensorrar un Santfeliuenc ja de per si fràgil. Per acabar d'arrodonir, Granero en un cop de cap a la sortida d'un còrner segellava el destí. El Santfeliuenc va mirar de sobreviure i al minut 88 va trobar una mica d'aire amb un autogol de Borges. Atacs a la desesperada i el visitant Carlos Cano no va poder eixamplar la rende perquè Jaime es va lluir en una acció quan el rellotge agonitzava. Derrota. Decepció. Reflexió. La lliga és prou llarga per fer un canvi de rumb. Però cal fer-ho aviat.

Santfeliuenc FC:

Jaime, Germán Collado, Gerard Rovira, Joserra, Tena, Kevin Sánchez (Juanjo Prior, 46'), Maldonado (Raúl Capi, 76'), Alfonso Castellano, Jonatan Collado (Sani Bello, 69'), Romo i Jota.
UE Vilassar Mar:
Montiel, Varese, Rubén Canelada, Fran Fuentes, Andrés Borges, Edu Domingo, Granero, Mendoza, Roger Matamala (Carlos Cano, 58'), Eslava (Eloi, 14') i Gonpi (Pluvins, 88').

Àrbitre:
Vílchez Carrillo. La seva actuació va ser discreta i discutida. Va amonestar els santfeliuencs Jonatan Collado, Kevin Sánchez, Sani i Luismi Marín (segon entrenador); i als visitants Edu Domingo i Rubén Canelada.

Quadern de notes:
 - Quan allò que més estimem no està bé ens preocupa. I aquest Santfeliuenc no està bé i necessita reaccionar. Cal reflexionar per millorar. Aquest és l'únic camí.
- La feblesa defensiva torna a ser un llast.
- Joserra, 250 partits amb el Santfeliuenc. Una xifra extraordinària que cal celebrar.
- El Vilassar va demostrar eficàcia. Potser no va merèixer els tres punts però va tenir determinació per aconseguir-los.