dissabte, 8 de febrer del 2020

Naufragi a Les Grases

SANTFELIUENC FC 1 (ALFONSO CASTELLANO, 73') ..... CE MANRESA 3 (FRAN ORELLANA, 7'; DAVID SÁNCHEZ, 22' I BIEL RODRÍGUEZ, 57')
ÀRBITRE: MARC OLTRA SÁEZ (DELEGACIÓ DE BARCELONA)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
ASSISTÈNCIA: 325 ESPECTADORS
TARDA VESPRE AMB CEL AMB ALGUNS NÚVOLS I TEMPERATURA DE 12 GRAUS

Tarda vespre trista a Les Grases. Un dia en què l'únic argument educat és demanar disculpes a l'afició i prometre que això no tornarà a passar. Un Manresa ordenat, voluntariós i amb les idees clares va treure els colors un Santfeliuenc que, simplement, no va existir. La feblesa defensiva i l'escassa productivat ofensiva van condemnar un Santfeliuenc que ha de refugiar-se en el racó de pensar davant un calendari que fa feredat.

Exercicis per llançar a l'escombraria el treball d'una setmana. El Manresa al minut 22 tenia el partit dat i beneit. Al 7' en una acció individual de Fran Orellana que va entrar a l'àrea pel centre de l'eix i un quart d'hora més tard en una altra acció per la zona central en què David Sánchez va fer el que va voler fins que va enviar la pilota a la xarxa. Poc més va donar la primera part. Només Jota pel costat esquerre va mirar d'amargar una mica la tarda plàcida a Pol Busquets. El Manresa, amb la lliçó ben apresa, guanyava sense despentinar-se.
Al segon acte, més del mateix. Els manresans, sense problemes, van controlar el partit. Al minut 57 una cavalcada pel flanc dret de Sergi Solarnou que Biel Rodríguez va rematar, amb una facilitat aclaparadora, a la xarxa. Color vermell a la cara. Andrés González va esperar al minut 66 a fer un triple canvi: Braima, Ricard i Sani que va donar una mica de profunditat al joc blanc-i-blau. Alfonso Castellano al minut 73 va enviar a la xarxa una pilota que va creuar molt bé. Esperança quimèrica. Massa càrrega en contra. Massa cor i poc cap. Final. Cares llargues i desgast emocional en una tarda per oblidar i en què només un llarg i sostingut perdó és admissible.

Santfeliuenc FC:
Jaime, Sergi Boira, Albert, Gerard Rovira; Juanjo Prior, Kevin Sánchez, Alfonso Castellano, Jota (Ricard, 66'), David Toro (Sani, 66'), Romo i Gibert (Braima, 66').
CE Manresa:
Pol Busquets, Solernou, Alavedra, Cuello, Bernat, Biel Rodríguez (Walter Fernandez, 60'), David Sánchez (Horty, 76'), Moha, Fran Orellana (Joel Méndez, 67'), Izan i Jonny

Gols:
0 - 1, 7' Fran Orellana
0 - 2, 22' David Sánchez
0 - 3, 57' Biel Rodríguez
1 - 3, 73' Alfonso Castellano

Àrbtre:
Oltra Sáez. No va tenir cap complicació. Va amonestar el santfeliuenc Juanjo Prior; i als manresans Jonny i Luque (banqueta).


Quadern de notes:
- Catàstrofe sense cap edulcorant. No es pot jugar així a Tercera Divisió. Un càstig a l'afició. Una nit com avui només una disculpa és admissible.
- Els canvis de la segona part van donar un to una mica més productiu. Malauradament massa tard.
- El Manresa fa el ple davant el Santfe. Un equip ben armat que va treure els colors al Santfeliuenc.

El record per a Joserra