diumenge, 2 de febrer del 2020

Una errada i un gol mal anul·lat condemnen el Santfeliuenc

CP SAN CRISTÓBAL 1 (SERGI BOIRA, 59') ..... SANTFELIUENC FC 0
ÀRBITRE: JONATAN MIGUEL TERUEL (DELEGACIÓ BARCELONA)
CAMP MUNICIPAL DE CA N'ANGLADA
ASSISTÈNCIA: 350 ESPECTADORS
MATÍ AMB CEL SERÈ I TEMPERATURA DE 18 GRAUS

Dues accions van marcar a foc el destí del Santfeliuenc a Terrassa. Primer, quan tota la mala sort es va confabular contra Sergi Boira que, en un mal refús, va enviar la pilota a la porteria en direcció equivocada i amb conseqüències desastroses. I al minut 83 quan Ibraima Fati, en posició legal i de cap, va aprofitar una assistència també de cap d'Alfonso Castellano. La mala fortuna, però, no treu el partit força gris del Santfeliuenc que mai no es va trobar còmode per desenvolupar un joc fluid. Tres punts importants que volen i que caldrà recuperar contra el Manresa.


Partit de morro dur. El Santfeliuenc sabia de la importància dels punts i Andrés González avisava a la prèvia que sumar era més que sumar en un altre partit. El Santfeliuenc, però, va arrencar amb dubtes. Tants que el gran protagonista dels primers minuts va ser Jaime González, que, al minut 17, va aturar una pilota impossible a Eric Zárate amb segona rematada que va treure sota la línia de gol Albert Porqueras. Abans, polèmica perque l'assistent va anul·lar un gol als locals per fora de joc. I al 22', la gran oportunitat. Jota molt murri va robar una pilota a Carlos García i en el mà a mà amb el porter va enviar la pilota agònicament desviada. Una ocasió de llibre. Anades i tornades. El Santfe va passar a patir de valent. Juanjo Prior no va estar encertat en una sortida defensiva al minut 25 i Eric Zárate se la va endur i quan tothom es temia el gol un prodigiós Jaime va salvar amb una estirada arran de gespa descomunal. La part final del primer acte el Santfeliuenc va anar dormint el joc. Romo ho va provar al 38' en un llançament fort que va aturar ben situat Adrià Menárguez i que va dibuixar l'epíleg al primer acte.
La represa va anivellar la balança. Els locals començaven a notar l'esforç del primer acte i el Santfeliuenc es va sentir una mica més còmode però sense ensenyar les cartes. I la desgràcia de totes les desgràcies es va conjuminar. Globus a l'àrea del local Tino Mendoza i Sergi Boira en el seu intent de rebutjar va tenir la mala sort d'enviar la pilota a la xarxa. Ai làs!! Tocava esmenar el rumb amb mitja hora per davant però contra el rival menys indicat i en l'escenari menys adient per capgirar el marcador. Andrés González va posar un punt més en l'atac i la sortida de Kevin, Toro i el debut de Braima Fati va fer que el partit passés per les cames santfeliuenques però sense la continuïtat necessària. Minuts finals de domini visitant i tímides contres locals. La més clara al minut 80 en un cop de cap franc de Jordi López que va fregar el pal de Jaime. I la polèmica i l'empipament. Falta lateral que va servir Romo, la defensa local va refusar, Juanjo Prior de cap la va penjar a l'àrea, també de cap Alfonso Castellano la va enlairar per servir Ibraima Fati que en el tercer cop de cap encadenat va enviar la pilota a la xarxa. Gol, polèmica i, al capdavall, gol mal anul·lat que va privar el Santfe de sumar. D'aquí al final, poc més. Els locals van anar amanyagant segons i segons i el Santfeliuenc ja no va veure la porteria. Derrota que caldrà tornar a capgirar el proper dissabe contra el Manresa en un altre duel de perfil alt.

CP San Cristóbal:
Adri Menárguez, Óscar Sierra, Carlos García, Riki, Cristian, Óscar Oliver, Tom Diawara, Tino Mendoza, Eric Zárate (Jordi López, 67'),Juampi (Sergi Martínez, 87') i Mario Domingo (Abde, 80').
Santfeliuenc FC:
Jaime, Sergi Boira, Albert Porqueras, Gerard Rovira, Juanjo Prior, Christian (Kevin Sánchez, 63'), Maldonado (David Toro, 63'), Alfonso Castellano, Gibert (Braima, 76'), Romo i Jota.

Gol:
1 - 0, Sergi Boira, pròpia porta, 59'

Àrbitre:
Miguel Teruel. La seva actuació va ser dolenta. Va amonestar els locals Óscar Sierra, Tom Diawara i Jordi López; i als santfeliuencs Juanjo Prior, Maldonado i Christian.

Quadern de notes:
- Una desgraciada acció i un gol que hauria d'haver pujat al marcador van barrar el camí del Santfeliuenc.
- El futbol del Santfeliuenc va ser massa anodí. És cert que les circumstàncies van condicionar el marcador, però cal anar més decidit per sumar.
- L'acció de Sergi Boira va ser molt desafortunada, no obstant el jove lateral està fent una temporada excel·lent.
- El San Cristóbal respira i talla dos mesos i mig sense assaborir la victòria.



Un gol que va ser mal anul·lat. Quan la pilota surt del cap d'Alfonso Castellano Ibraima estava clarament per darrera de la defensa.