divendres, 16 d’octubre del 2020

La vuitena temporada a Tercera comença a Vilafranca

 FC VILAFRANCA ..... SANTFELIUENC FC

ÀRBITRE: LLUÍS ESPALLARGAS CASELLAS (DELEGACIÓ BARCELONA)

ESTADI MUNICIPAL DE VILAFRANCA (PORTA TANCADA)

JORNADA 1 GRUP 5 A

DISSABTE 17 D'OCTUBRE

HORA: 17

PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu, Footters.com, Canal Youtube FC Vilafranca

PREVISIÓ TEMPS: TARDA AMB CEL SERÈ I TEMPERATURA DE 13 GRAUS


7 de març de 2020, 17 d'octubre de 2020. Set mesos i deu dies, o el que és el mateix, 224 dies des que el Santfeliuenc va jugar el seu últim partit oficial abans de primer l'aplaçament i després la suspensió de la lliga. Mai des de la guerra civil, els blanc-i-blaus havien patit un tall tan gran sense competir. I és que els temps inversemblants que ens han tocat viure obligaran a que l'estrena del Santfe a Vilafranca sigui a porta tancada. Una excepcionalitat que pot afectar al decurs de la temporada. De moment, conformar-nos amb l'inici i després ja veurem...

El Santfeliuenc viatja a Vilafranca amb la il·lusió de l'estrena i la pressió de saber que cada partit és una final que no té retorn. Les 11 cares noves i les 10 renovacions conformen un equip equilibrat, amb gent jove i de bona escola, però també amb veterans que han de donar el contrapès competitiu a un equip que en el tram final de la pretemporada ha ofert molt bones sensacions.

Ràdio Sant Feliu, en directe

Malauradament cap aficionat podrà desplaçar-s'hi. El Vilafranca, atès la situació i evolució de la pandèmia, ha decidit que el partit es disputi a porta tancada. Així que els seguidors blanc-i-blaus hauran de reservar-se el 105.3FM o online per a l'inici de la lliga més atípic i, per què no admetre-ho, trista.

El FC Vilafranca buscarà la part noble

L'equip vilafranquí torna a confiar en el tècnic que ha portat els quadribarrats a jugar dues promocions d'ascens a Segona B, Iván Moreno. 12 cares noves i les renovacions de futbolistes de pes com Toni Casamayor, Éric Via, Fontanils, Gerard Boira i Víctor Oribe conformen un projecte interessant com per lluitar almenys per les sis primeres places.


Foto FC Vilafranca: @FCVilafranca

Els capitans de la vuitena aventura de Tercera Divisió