dissabte, 24 d’octubre del 2020

Retorn a Les Grases

 SANTFELIUENC FC ... CF POBLA MAFUMET

ÀRBITRE: ALEJANDRO FERNÁNDEZ PÉREZ (DELEGACIÓ DE BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES:

AFORAMENT LIMITAT AL 25%. SERÀ OBLIGATORI PORTAR LA DECLARACIÓ DE RESPONSABILITAT PER ACCEDIR-HI

DIUMENGE 25 D'OCTUBRE

JORNADA: 2

HORA: 17

PER SEGUIR EN DIRECTE: Info TV Sant Feliu

PREVISIÓ DE TEMPS: TARDA VESPRE AMB CEL ENTELAT; TEMPERATURA DE 18 GRAUS


Del dissabte 7 de març al diumenge 25 d'octubre, la vida ens ha canviat. 232 dies sense futbol a Les Grases, que aquest diumenge alçarà el teló amb molts dubtes i encara més precaucions la temporada 2020-21. El Santfeliuenc després de la derrota a Vilafranca no es pot permetre cap llicència. El Pobla de Mafumet debuta a la lliga. El primer partit contra el San Cristóbal. Recordeu de canviar l'hora: a les 3 tornaran a ser les 2.

Estrena a Les Grases en una temporada marcada per la crisi sanitària. El Santfeliuenc buscarà tres punts balsàmics després de la derrota a Vilafranca. Qualsevol resultat que no sigui la victòria situaria els blanc-i-blaus en una situació complicada res més començar una lliga sense possibilitat de mirar enrere. Per això Andrés González ha conscienciat els seus jugadors perquè facin un esforç suplementari i sumin tres punts que farien abordar un curs tan agitat amb una mica de tranquil·litat.

Aforament limitat i obligació d'entrar-hi amb declaració 

Les Grases veurà reduït el seu aforament a un 25%. Tots els seguidors que decideixin passar la tarda amb el Santfe hauran de portar la declaració de responsabilitat. El club portarà a terme uns rigorosos controls sanitaris que vetllaran per la salut de tots els assistents.


En directe pel canal de Youtube infoTv Sant Feliu

El canal de Youtube infoTv Sant Feliu retransmetrà en obert el partit. El podeu seguir aquí. La directiva ha volgut d'aquesta manera facilitar a tothom que tingui accés al retorn del Santfe a Les Grases.


CF Pobla Mafumet, sinònim de bon futbol

Els del Camp de Tarragona torna a Les Grases amb la intenció de demostrar el seu habitual cuidat criteri futbolístic. L'equip que entrena Albert Company s'ha renovat profundament amb futbolistes interesssants com ara Dani Argilaga (Prat), Bruno Lorente (Vilassar Mar), Miravent (Castelldefels), Jordi Oribe (Vilafranca), Carlos Vicente (Zaragoza B) o Carlos Martínez (Girona B).


Info TV Sant Feliu oferirà a través del seu canal de Youtube la retransmissió