dissabte, 20 de febrer del 2021

Buscant la primera victòria a Terrassa

TERRASSA FC ..... SANTFELIUENC FC

ÀRBITRE: JOSÉ ANTONIO FERNÁNDEZ MORILLO (DELEGACIÓ BARCELONA)

ESTADI OLÍMPIC DE TERRASSA

JORNADA: 17

DIUMENGE 21 DE FEBRER

HORA: 12

PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu, Canal Youtube Terrassa FC, Ràdio Marca Barcelona, Terrassa Digital Ràdio

TEMPS PREVIST: MATÍ AMB CEL SERÈ I TEMPERATURA DE 14 GRAUS


Algun dia serà la primera. Amb aquesta consigna viatja el Santfeliuenc per vuitena vegada en lliga de Tercera Divisió a terres vallesanes. El balanç previ: vuit partits, vuit derrotes. No obstant el Santfeliuenc arriba amb la moral alta i amb ganes d'assolir tres punts que suposarien un salt de qualitat abans de les quatre finals.


Sense complexos, sense perdre la il·lusió. El Santfeliuenc viatja a Terrassa a pels tres punts en una de les visites més exigents de la temporada. Tanmateix els blanc-i-blaus presenten una trajectòria notable a domicili i no poden renunciar a tres punts que ens propulsarien a la taula. Andrés González no podrà disposar del sancionat Álex Torres ni dels lesionats Pedro Bravo i David Toro.


Ràdio Sant Feliu i el canal de Youtube del Terrassa per seguir en directe

So i imatge. Si no voleu perdre detall de la vuitena visita del Santfeliuenc al feu olímpic, Ràdio Sant Feliu tornarà a la cita anb els seus oients. I a més a més, el canal de Youtube del Terrassa FC oferirà en directe les imatges. Un matí més de diumenge de futbol en la distància obligada pel Covid.


El Terrassa, compleix amb el paper de favorit

Urgències històriques. Necessitats inexcusables. El Terrassa arriba al tram final de la primera fase en un frec a frec amb Europa i Vilafranca per al comandament de la classificació. Juanjo García, que va rellevar el destituït Xavi Molist, haurà de buscar l'ascens a la nova Segona B en una ciutat on el llegat del passat pesa massa.


El Terrassa buscarà tres punts davant un Santfe que vol estrenar-se a l'Olímpic
Font imatge: terrassafc.com