divendres, 18 d’abril de 2008

El Santfeliuenc FC dóna suport al Club Bàsquet Santfeliuenc

La directiva del Santfeliuenc Futbol Club vol donar tot el suport al Club Bàsquet Santfeliuenc per al partit que el proper diumenge 20 d’abril juga davant el CB Viladecans. Si el CB Santfeliuenc aconsegueix la victòria tindrà molt a prop la permanència en una competició tan prestigiosa com la Lliga EBA. Per això demanem a tots els socis i simpatitzants del Santfeliuenc Futbol Club que el proper diumenge, a partir de les 18:30 hores, vagin al Palau d’Esports a animar l’històric equip de bàsquet de la nostra ciutat. La permanència del CB Santfeliuenc serà una fita històrica per a l’esport santfeliuenc que tots celebrarem.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

molta sort.

endavant.

Anònim ha dit...

TENEMOS QUE TENER A LOS EQUIPOS DE NUESTRA CIUDAD EN LAS CATEGORIAS MAS ALTAS POSIBLES ASI QUE EL DOMINGO HIREMOS ANIMAR AL BASQUET Y ESPEREMOS QUE POR LA MAÑANA EL EQUIPO DE FUTBOL NOS DE UNA ALEGRIA GANANDO AL MOLLERUSA CHIQUI

Anònim ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Estabilizador e Nobreak, I hope you enjoy. The address is http://estabilizador-e-nobreak.blogspot.com. A hug.

Anònim ha dit...

Y ese sanfe que gano 67-65, ya rozando la permanencia, enorabuena!!;)

Un saludo y viska el sanfe!!

Anònim ha dit...

necessitat de comprovar:)