dijous, 15 de maig del 2008

El Benjamí A puja i el primer equip assegura la permanència


Aquest cap de setmana ens ha portat la magnífica notícia de l’ascens a Primera Divisió del nostre benjamí A. L’equip que entrena David Sánchez ha fet una temporada esplèndida, que ha coronat amb un ascens que s’ha assolit a manca de dues jornada per a l’acabament de la competició. Tots ens sentim orgullosos per l’èxit i felicitem als grans protagonistes: Ivan Campoy, Dídac Sans, Saúl Díaz, Roger Güell, Joan Güell, Álex Ortiz, Roger Vidal, Víctor Aguilar, Toni Mora, Adrià Nova i Jaime Rodríguez.


Moltes felicitats campions i moltes gràcies per fer una mica més gran el Santfe!!!


El nostre primer equip també ens ha donat una bona notícia: la permanència matemàtica a Preferent. El dos gols de Dani Gálvez, amb dedicatòria especial com veiem a la fotografia, segellen una temporada marcada pel canvi. El Santfeliuenc començarà el proper setembre la quinzena temporada en una categoria, la Preferent, que sembla tenir els dies comptats si els clubs aproven la proposta de reestructuració que els ha lliurat la Federació Catalana, i que suposarà que els vuit primers classificats pugin a Primera Catalana.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Para blanquiazules

El Santfeliuenc FC acaba de recibir una circular que acaba con muchas ilusiones: la Federación Catalana no presentará para la aprobación de la Asamblea la reestructuración de categorías, así que todo continuará como hasta ahora.

Visca el Santfe!!!

Anònim ha dit...

Para blanquiazules
Ya podéis leer en www,santfeliu.net la previa del fin de semana deportivo.

Se da cuenta de la decisión de la Federación Catalana de fútbol de retirar su propuesta de modificación de categorías.

Gracias
Visca el Santfe!!!

Anònim ha dit...

enhorabuena a todos los jugadores de nuestro benjamin A que a jugado una liga explendida y a echo que a muchos de los padres se les caiga la baba con un juego esplendido que a ido a más a cada jornada que pasaba,solo falta ganar el ultimo partido contra el sanboia que pondria la guinda al pastel.

gracias a DAVID por entrenar a los chavales a los cuales aparte de futbol tambien les ha enseñado a ser compañeros cosa muy dificil hoy en dia.

entre todos vosotros habeis echo más grande al sanfeliuens.

el llavero solitario