dilluns, 29 de setembre del 2008

El Santfeliuenc FC torna a ensopegar a casa

El Santfeliuenc va repetir el guió de fa dues setmanes davant l’Alcarràs i aquest diumenge no va poder superar un Cambrils que va renunciar a l’atac per tal de tancar-se amb pany i forrellat a la seva àrea. Certament, els santfeliuencs al primer acte van veure molt poc la porteria del tarragoní Víctor. Només les incursions d’Álex Burch per banda esquerra i un xut fora de l’àrea de Cuca van inquietar els visitants. Per la seva banda, els tarragonins, molt raquítics en el joc creatiu, sí van tenir una bona ocasió a través de Pedro Ramírez, el seu jugador més desequilibrant. Sortosament, una pilota enverinada de l’ariet tarragoní va trobar la bota de Jordi Vidal que va evitar danys. Al descans, taules al marcador i preocupació per l’estat de Dani Gálvez, que es va haver de retirar al minut 26 per problemes amb el genoll.

Després de la represa, el panorama va agafar un tonalitat blanc-i-blava innegable. Rubén Quiles, de ben nou erigit en improvisat davanter centre per les mancances cròniques que arrossega el Santfe en atac, va portar de corcoll la rereguada tarragonina, però no trobava el premi més cobejat. Primer al minut 53, en pentinar una pilota de cap, i després al minut 65 en rematar a boca de canó, el gol l’hi va ser esquerp. El Santfeliuenc cuinava el gol a foc lent, però com passa sovint, faltava la suficient profunditat per inaugurar el marcador.

Als darrers minuts s’hi van veure jugades molt elegants a la zona de contenció santfeliuenca a través d’Iñaki, Pucha i Cuca, però tota la feina s’acabava diluint a la zona defensiva cambrillenca. En les darreres accions, el jove David Martín i Ochoa, els dos únics davanters específics que té el Santfeliuenc, ho van intentar però sense la precisió adient per fer el gol que estrenés les xarxes de Les Grases en aquesta temporada.
El Santfeliuenc no sembla aconseguir prendre el pols a la lliga. El proper diumenge, l’equip que entrena Andrés González visitarà Magòria per enfrontar-se l’històric Sants. En les properes hores coneixerem l’abast de la lesió de Dani Gálvez.
Santfeliuenc FC: Gusi, Edgar, Jordi Vidal (Guillem Costa, 69’), Jacobo, Iñaki, Dani Gálvez (Pucha, 26’), Javi Loro (Carceller, 60’), Cuca, Diego (David Martín, 85’), Quiles (Ochoa, 69’) i Álex Burch.
Cambrils CF: Víctor, Rafa (Torres, 69’), Dani, Martí, Martorell (Toni, 60’), Mateu, Jorge (Roger, 88’), Pena, Ferri (Cañas, 78’), Pedro i Feliu (Manolo, 86’).
Àrbitre: Edgar Carmona Martínez, de la delegació d’Anoia. La seva actuació va ser regular. Va carregar de targetes tots dos equips sense gaire justificació. Va mostrar targetes grogues els santfeliuencs Edgar, Cuca, Quiles, Pucha, Diego i Ochoa; i als cambrillencs Víctor, Pau, Martí, Martorell, Feliu, Manolo i Torres.
Incidències: Parc Esportiu de Les Grases, uns 300 espectadors. Matí assolelat, temperatura de 21 graus. Desencís entre els aficionats santfeliuencs que encara no han vist guanyar ni fer gol al seu equip a casa.

El Santfeliuenc d’Óliver Lima debuta sumant tres punts
Debut magífic del juvenil del Santfeliuenc FC al grup I de Primera Divisió després d’imposar-se per 3 a 1 el Cubelles. Un debut que convida a l’optimisme l’equip que marca la referència al futbol base a la nostra ciutat.