diumenge, 7 de setembre del 2008

El Santfeliuenc goleja al Rubí

El Santfeliuenc ha golejat el Rubí per 4 a 0 en una demostració del potencial que enguany té el nostre equip. Ja des dels primers minuts els futbolistes que entrena Andrés Gonzaléz han demostrat que tenen les idees molt clares davant un bon rival com el Rubí, que s’ha vist, però, desbordat.
Al primer acte la societat formada per Cuca, Dani Gálvez i Jacobo va oferir tastets de l’ampli repertori que pot donar-nos aquesta temporada. El primer gol del Santfe arribava al minut 14 quan Carceller rematava al pal i un defensor del Rubí es feia el gol en la seva porteria. Tres minuts després Jacobo feia el segon en connectar un bonic i precís llançament dins l’àrea. El Santfe, amb un elegant exercici de toc de pilota, superava amb comoditat els visitants.
A la represa, el color no va canviar. El Santfeliuenc va dominar plàcidament i Àlex Burch feia de la seva banda esquerra una saló de ball. Per la seva part, Jacobo i Iñaki controlavan amb mestratge les tímides incursions ofensives del vallesans. Al minut 54 Iñaki, el defensa fitxat aquesta temporada del Manresa de Tercera Divisió, feia el tercer en recollir el rebuig d’una rematada al pal de Jacobo. Quatre minuts més tard, Dani Gálvez pujava el quart al marcador en transformar un clar penal que va suposar l’expulsió d’un futbolista rubinenc.
Bona demostració de futbol del Santfeliuenc que arriba al seu novè partit de preparació sense assaborir la derrota. Un aval magnífic per a un equip que s’està guanyant el crèdit de molts aficionats que ja esperen amb delit el proper 14 de setembre perquè això ja sigui de debò i es vegi fins on podem arribar

Santfeliuenc FC: Gusi, Edgar, Hinojo, Iñaki, Jacobo, Diego, Cuca, Dani Gálvez, Quiles, Carceller i Álex Burch. També van jugar: Guillem Costa, Javi Loro, Pucha i David Martín.
UE Rubí: Marc, Pere, Cristian, Rangel, Alfonso, Ponsich, Romero, Oriol, Álex Villanueva, Cholo i Cristóbal. També va jugar: Moreno i Frank.
Gols: 1-0 Cristian, PP 14’, 2-0 Jacobo 17’, 3-0 Iñaki, 54’, 4-0 Dani Gálvez 58’, de penal.
Incidències: Parc Esportiu de Les Grases, assistència de 125 espectadors. Temperatura menys calorosa que ens els darrers dies, uns 25 graus.

El Santfeliuenc 2008-2009, a pocs dies de començar una temporada il·lusionant













1 comentari:

Anònim ha dit...

Bonito partido!! Aunque hay una cosa que me sigue sin convencer!!

Por lo demas mas partidos de pretemporada:

El Sabado

Sant Ildefons 3
Juvenil 0

El Domingo

Juvenil 7
Efo87 0

Por lo que vi el Domingo, partido facil para nuestro juvenil que no sirvio mucho para ver el nivel maximo de este equipo ante un rival bastante inferior.

Un saludo y viska el sanfe!!