dimecres, 3 de setembre del 2008

El Santfeliuenc supera amb nota la primera part de la pretemporada

El primer equip del Santfeliuenc FC arriba a la part final de la pretemporada amb resultats notables. Els futbolistes blanc-i-blaus van tenir oponents qualificats les dues primeres setmanes -El Prat, Marianao Poblet i Castelldefels- i en tots els partits el nivell va ser prou esperançador per al debut a la lliga.

Us recordem que podeu veure al Santfeliuenc el proper diumenge 7 de setembre a les 12 hores davant la UE Rubí, equip que milita al grup I de Regional Preferent. Els vallesans són un dels favorits a l'ascens. El partit tindrà lloc al Parc Esportiu de Les Grases.



Neix una nova eina de comunicació i contacte amb el club
El Santfeliuenc posa a disposició dels socis el mail santfefc@gmail.com
En aquest correu ens podeu fer arribar preguntes, suggeriments, dubtes i comentaris de tot allò que faci esment al club, tant del primer equip com del futbol base.


El 14 de setembre, la data assenyalada per al debut
El plat fort arribarà el proper 14 de setembre amb l'inici de la competició oficial al grup II de Regional Preferent. El Santfeliuenc s'estrena al Parc Esportiu de Les Grases davant l'Alcarràs FC. L'equip del Segrià ha signat enguany un acord de filiació amb la UE Lleida i serà un rival fort per mesurar les possibilitats del Santfe en aquesta temporada que tothom qualifica d'il·lusionant.