dijous, 18 de setembre del 2008

El Santfeliuenc viatja a Roquetes

Veritable prova de foc la que haurà de passar aquest dissabte el Santfeliuenc FC al camp del Roquetenc. Els futbolistes que entrena Andrés González han de començar a sumar punts, i puntuar al feu ebrenc seria una bona mesura per alleujar la decepció de la jornada inaugural.
El CE Roquetenc és un dels blocs més sòlids del grup II de la Preferent, i al seu camp és un equip especialment difícil. La temporada passada els quadribarrats van guanyar 11 partits i en van empatar sis, és a, dir, no van tastar el sabor de la derrota. El Santfeliuenc va caure per un clar 3 a 1. Enguany els tarragonins han confiat en la plantilla de l’exercici passat -llevat de l’habilidós extrem Lluís Fornés, que ha decidit marxar a l’Amposta de Tercera- i s’han reforçat amb jugadors del Tortosa, l’equip veí de la Primera Divisió Catalana, amb noms com Adell, De la Torre i Vilanova. Inclús Manel ha arribat de la poderosa Rapitenca de Tercera. El canvi més significatiu és la substitució a la banqueta d'Àngel Garcia -un dels tècnics revelació de la Preferent 2007-2008- per Xavi Cid, un clàssic a les banquetes de la província de Tarragona.

El camp del Roquetenc és un dels escenaris més difícils del grup II de Preferent

Recordeu que el Roquetenc-Santfeliuenc es juga aquest dissabte a les 16:30 hores. L’àrbitre designat per dirigir el partit ha estat el tarragoní de 35 anys Francesc Martorell Robert, assistit pels també tarragonins Zoltan Szeibert i Juan Carlos Vázquez Pelayo.

Voleu venir a Roquetes amb el Santfeliuenc?

Us fem avinent per a tots els que estigueu interessats a viatjar amb el Santfeliuenc que l’expedició blanc-i-blava surt de l’Estadi de Les Grases en autocar a les 13 hores. El club disposa de places lliures i ens agradaria que vinguéssiu. I podeu fer la reserva també a través del mail http://www.santfefc@gmail.com/

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Dificil partido! que no creo que venga en el mejor momento despues de la derrota mas que inesperada!!

Asi que no hay mas solucion que ponerse las pilas y darlo todo y tener una gran alegria el sabado por la tarde!

Asi que suerte y animo chavales!

Un saludo y viska el sanfe!!

Anònim ha dit...

1-2 a pesar del trencilla que apunto ha estado de aguarnos la fiesta.