dijous, 9 d’octubre del 2008

Per la Festa de Tardor partit gran entre Santfeliuenc i Horta

Aquest cap de setmana de festa a Sant Feliu, el partit entre el Santfeliuenc i l'Horta, dos clàssics, atrau el protagonisme.


Guia de la jornada:
Primer equip: Santfeliuenc FC-Horta 3-1
Amateur B: Santfeliuenc FC-Castellbisbal 1-3
Juvenil: Vilanova i la Geltrú-Santfeliuenc FC 3-2
Cadet A: Escola Prat Blaugrana-Santfeliuenc FC 1-7
Cadet B: Santfeliuenc FC-CFA Escola de Futbol Sant Feliu 2-0
Infantil: UE Cornellà C-Santfeliuenc FC 7-1
Aleví A: Casablanca-Santfeliuenc FC 2-5
Aleví B: Santfeliuenc FC-UE Castelldefels C 1-1
Benjamí: UE Cornellà C-Santfeliuenc FC 6-1

Benjamí B: San Cristóbal-Santfeliuenc FC 4-2

El Santfeliuenc rep al Parc Esportiu de Les Grases la Unió Atlètica d’Horta aquest diumenge de Festa de Tardor a les 12 hores. Un matx clàssic del futbol català que arriba en bon moment per als blanc-i-blaus, i que hauria de servir d’estímul perquè l’afició respongués i omplís l’estadi.

El Santfeliuenc FC va oferir el passat diumenge una lliçó de futbol a Magòria, i ara toca fer gran la victòria a Sants davant l’Horta, un equip un xic vingut a menys però que té jugadors molt solvents i que la temporada passada ja va donar més d’un ensurt als blanc-i-blaus.
Per a diumenge, Andrés González recupera David Hinojo i resta a l’espera de saber l’evolució de la lesió del mig centre Dani Gálvez. El que ara per ara sembla clar és que el tècnic santfeliuenc ja té l’home gol que buscava i que va acabar el passat diumenge amb l’obstinada sequera ofensiva: José Antonio Ochoa.


L’Horta no arriba a Sant Feliu en el seu millor moment. Els barcelonins han començat amb molt dubtes la temporada i en les quatre jornades inicials només han pogut superar el Guissona. L’equip que entrena Iván Rodriguez ha apostat per gent del planter amb les úniques novetats destacables de l’hispanobrasiler ex jugador del Santboià i del Manresa, i d’Ivan Piñol, que la temporada passada va jugar a l’Alcarràs. Els seus dos referents ofensius, Mario i Ismael, han de ser els jugadors a vigilar per la rereguarda blanc-i-blava. La temporada passada els blancs ja van avisar de les seves intencions en guanyar a Les Grases 0 a 2, oferint un joc molt conservador però efectiu.
Recordeu, doncs, que aquest diumenge hi ha una cita importantíssima al calendari futbolístic de la ciutat amb aquest clàssic del futbol català que enfronta Santfeliuenc i Horta. El partit comença a les 12 hores i serà dirigit per l’àrbitre tarragoní de 28 anys Israel Rodríguez Gómez.

Imatges del Santfeliuenc-Horta de la temporada passada

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Haber si esta vez tenemos un poquitin mas de suerte que los anteriores partidos en casa, y somos capaces de marcar y sobretodo de ganar!!

A ganaaaaaaaaaaaaar chavales!!

Un saludo y viska el sanfe!!

PD:El rey de los chinos busca rival jejeje!

Anònim ha dit...

di lugar y hora.

Anònim ha dit...

Identificate? o me lo puedo suponer!!

Un saludo y viska el sanfe!!

Anònim ha dit...

supontelo y ves pidiendo unas morcillitas.

Anònim ha dit...

casablanca 2 alevin A 5 Pese que el segundo gol no devio subir al marcador del casablanca, chiqui

Anònim ha dit...

BENJAMIN "B".

SANT CRISTOBAL: 4
SANTFELIUENC: 2

Pese al resultado , muy engañoso, gran partido de nuestros chavales con el refuerzo de 3 Pre-benjamines. Partido de dominio total por parte de los nuestros , pero con gran efectividad de cara a puerta por parte del Sant Cristobal.