diumenge, 16 de novembre del 2008

Es Santfeliuenc empata a 1 davant el Sant Ildefons

El Santfeliuenc FC no va poder passar de l’empat a 1 davant el Sant Ildefons, en un altre partit en què els futbolistes que entrena Andrés González van posar de manisfest que no tenen les idees clares davant la porteria contrària. A Tercera Regional, la Penya Barcelonista es va apuntar el primer derbi en superar el Santfeliuenc B per un clar 5 a 1. El Santfeliuenc juvenil va perdre a l’últim minut davant el Marianao Poblet B per 1 a 2.
El Santfeliuenc segueix en una línia de joc molt discreta i això es tradueix en pèrdua de punts que, a la llarga, poden ser decisius. Els blanc-i.blaus només van oferir 15 minuts de futbol interessant -justament arran del gol del Sant Ildefons- però finalment van acabar diluint-se per cedir dos punts més al Parc Esportiu de Les Grases, i ja en van set. La jornada, però, va ser encara més negativa per la lesió patida per Cuca. Cuca és un dels baluards del Santfe i la lesió en un dit del peu pot fer que estigui allunyat dels terrenys de joc algunes setmanes. Un nou maldecap per a Andrés González, que no està tenint gaire fortuna amb les lesions de futbolistes claus com ara Dani Gálvez, Ivan Fuentes o José Antonio Ochoa.


Els 45 minuts inicials van der molt tediosos. El Santfeliuenc no va trencar la dinàmica d’atonia que arrossega des del partit davant el Canyelles. Només Cuca, al minut 14, i Quiles, al minut 35, van tenir l’opció de trencar l’empat en sengles llançaments des de la balconada de l’àrea. Per la seva banda, els visitants, en tres ocasions, van fregar el gol però el desencert dels seus davanters i la magnífica resposta de Raúl van evitar problemes més seriosos. Amb empat a zero i el senyal de resignació en el rostre de l’afició santfeliuenca va cloure el primer acte.
A la represa, vam veure un Santfe més decidit i enèrgic. Alex Burch va crear joc per la banda i el Sant Ildefons començava a patir. Però al minut 63 el mateix Álex Burch va marxar precipitadament als vestidors en veure la segona targeta groga, que també va suposar l’expulsió d’Andrés González, que va protestar la decisió. I per si no n’hi havia prou acte seguit el Sant Ildefons va inaugurar el marcador en aprofitar Virgós, de cap, un servei de falta. El Santfeliuenc semblava que llançaria el partit.


El gol, però, va esperonar els santfeliuencs, que es van llançar de manera entregada i obstinada a l’atac. I al minut 70, després d’un un seguit de rebots dins l’àrea petita, Rubén Quiles aconseguia posar la seva bota i perque la pilota traspassés plorant la ratlla de gol. El Santfeliuenc estava convençut de capgirar el resultat però ni David Martín primer ni Carceller, en una bonica jugada individual, després, van tenir l’encert de fer el segon gol.
El Santfe va acusar l’esforç de jugar a batzegades i amb inferioritat. Els visitants van estar a punt de fer el segon gol però la fermesa de la rereguada blanc-i-blava i la seguretat de Raúl van evitar un contratemps encara més dolorós.
Repartiment de punts i desencís en l’afició santfeliuenca que espera més dels seus futbolistes. Molta preocupació per la lesió de Cuca, cosa que encara va enterbolir més el pessimisme general. El magnífic mig centre blanc-i-blau va patir el trencament d’un dit del peu i haurà de descansar algunes setmanes.
Santfeliuenc FC: Raúl, Edgar, Guillem Costa (Alberto, 61’), Iñaki, Jacobo, Pucha (Carceller, 61’), Cuca, Diego (Javi Pozo, 83’), Quiles, Javi Loro (David Martín, 61’) i Álex Burch.
UE Sant Ildefons: Santi, Alfonso (Arenas, 80’), Jimmy, Navarro (Jonathan, 56’), Espi, Vega (Jorge, 62’), Hugo, Virgós, Tala (Sergio, 81’), De Sande (Óscar, 59’) i Mario.
Gols: 0-1, Virgos, 65’ i 1-1 Quiles, 70’.
Àrbitre: Sergi Arnal Bebia, de la delegació de Barcelona. El seu arbitratge va ser fluixet. Va mostrar targeta groga els santfeliuencs Edgar, Jacobo, Pucha i Álex Burch. I als cornellanencs Alfonso, Jimmy, Vega i Hugo. Va expulsar per doble targeta groga Álex Burch (63’) i Andrés González (64’).
Incidències: Parc Esportiu de Les Grases, assistència de 300 espectadors. Matí assolellat i temperatura agradosa, uns 16 graus.

El nostre primer equip va estrenar a Les Grases el patrocini del Rastaurant Cal Ramon


Tercera Regional
El primer derbi santfeliuenc es va decantar per a la Penya Barcelonista, que es va imposar el Santfeliuenc B per un clar 5 a 1. Els barcelonistes de Sant Feliu van resoldre la sort del matx als primers minuts. El nostre filial va haver de jugar amb inferioritat numèrica des del primer minut.

El Santfeliuenc juvenil perd davant el Marianao Poblet per 1 a 2
El juvenil del Santfeliuenc va perdre per 1 a 2 davant un rival directe, el Marianao Poblet. Els visitants es van avançar al primer temps, però els blanc-i-blaus van sortir llançats a la represa i van empatar, i inclús van tenir ocasions per completar la remuntada. Però el Marianao, a les acaballes, va resoldre en una jugada de contracop. Derrota inesperada d’un Santfeliuenc que està desplegant un bon futbol però a qui li manca un xic de continuïtat en els resultats per tal de consolidar-se a la zona temperada de la classificació.


L'infantil assoleix una victòria convincent

Aquest cap de setmana hem de felicitar el nostre equip infantil, que ha aconseguit una gran i molt necessària victòria per 3 a 0 davant l'Esparreguera. Els nois que entrena Dani Carceller han de seguir així perquè de ben segur aniran creixent dia a dia.