diumenge, 23 de novembre del 2008

El Santfeliuenc fa un set

El Santfeliuenc va oferir la millor de les seves cares en superar la Barceloneta per 1 a 6. En una jornada dominada per la final de la Copa Davis, els blanc-i-blaus s’hi van sumar a la festa fent un set en tota regla. Amb aquesta victòria, els nostres s’enfilen al tercer lloc i són a només a un punt de la promoció d’ascens a Primera Catalana. El Santfe no guanyava a domicili per 1 a 6 a Preferent des del 19 de setembre de 1993. El nostre juvenil va aconseguir tres punts d’or en superar el Viladecans per 4 a 2.
El Santfeliuenc FC va donar la imatge que tothom espera d’un equip pensat per ser a la part alta de classificació. Els blanc-i-blaus van endossar un escandalós 1 a 6 a una feble Barceloneta. Un bon espctacle de gols que va tenir com a protagonsita Javi pozo. El jove davanter pratenc va fer un Hat-Trick i es va reivindicar com un futbolista amb present i futur.
Els blanc-i-blaus van demostrar que jugant a futbol són un equip eficaç que només té un rival: ell mateix. Aquest resultat ha de significar el punt d’inflexió per a un projecte interessant que estar condemnat a acabar bé si res no s’esguerra.

Els primers deu minuts van pintar l’escenari. El nostre equip va començar manant amb autoritat i gaudint de bones ocasions. Rubén Quilés, al minut sis, va pentinar de cap de manera intel·ligent una pilota que se’n va anar al travesser. Els locals gairebé no superaven el mig del camp i el gol s’ensumava. Al minut 21 Javi Pozo va estrenar el compte en culminar de cap una centrada precisa de Carceller. Arran del gol, la pressió dels d’Andrés González es va fer encara més intensa. Al minut 28 Diego aprofitava de manera perfecta una bonica jugada trenada per Carceller, Álex Burch i Javi Pozo. El pantagruèlic festival golejador acabava d’encetar-se. Sis minuts més tard Quiles feia el tercer en un brillant cop de cap. L’afició santfeliuenca gaudia del partit més còmode de la temporada. A manca de tres minuts per a l’intermedi Javi Pozo culminava amb resolució un contracop. El marcador reflectia al descans un espectacular 0 a 4 que deixava el partit dat i beneit.

A la represa res no va canviar. El Santfeliuenc dominava amb comoditat. Els tímids apropaments a l’àrea dels visitants eren còmodament aturats per la rereguarda santfeliuenca. I no només això sinó que al minut 53 Javi Pozo posava el 0 a 5 en culminar una nova acció de conjunt.
Amb el partit resolt, el Santfe va mirar de fer un futbol pràctic de toc. La Barceloneta, enfonsada, podria haver rebut algun gol més. Els locals, però, a manca de cinc minuts van fer el seu gol de l’honor a través de Goofy. Als darrers segons, el debutant Dani Texeira va posar el sisè per cloure un partit complet.

Satisfacció en l’expedició blanc-i-blava. Els jugadors del Santfe han entès el missatge i han reaccionat a còpia de gols i bon futbol. Amb aquesta victòria, els de la nostra ciutat són tercers amb 20 punts, a tres de la Gimnàstica Iberiana -els de la Zona Franca tenen un partit pendent que jugaran aquest dijous precisament al camp de la Barceloneta- i a un del Viladecans, que és qui marca el lloc de promoció.

Barceloneta CF: Francis, Guillem Flores (Anton, 87’), Dani, Matamoros (Goofy, 76’), Edgar, Tete, Oriol, Garcés (Tarrès, 73’) Carmona, Fede i Manolo Calatayud (Plana, 69’).
Santfeliuenc FC: Raúl, Edgar, Alberto, Iñaki (Guillem Costa, 67’), Jacobo, Pucha, Quiles (David Martín, 60’), Carceller (Javi Loro, 60’), Javi Pozo (Dani Texeira, 73’), Diego i Álex Burch.
Gols: 0-1 Javi Pozo, 21’; 0-2 Diego, 28’; 0-3 Quiles, 34’; 0-4 Javi Pozo, 42’; 0-5 Javi Pozo, 53’; 1-5, Goofy 85’ i 1-6 Dani Texeira, 90’.
Àrbitre: Álvaro García Chavarría, de la delegacio de Tortosa; el seu arbitratge va ser correcte. Va ensenyar targeta groga els locals Francis, Carmona, Dani i Fede; i als santfeliuencs Quiles i Pucha.
Incidències: Municipal Parc de la Catalana de la Barceloneta, assistència de 200 espectadors. Temperatura suau, uns 15 graus; cel entelat.

Una imatge que ens agradaria veuria repetida sovint

El juvenil aconsegueix tres punts d’or en superar el Viladecans per 4 a 2
Victòria importantíssima per als nois d’Óliver Lima. Tot i així, les coses es van posar molt malament ja que els visitants es van avançar amb dos gols a la primera part. Sortosament, els blanc-i-blaus van reaccionar i mitjançant tres gols van capgirar el resultat. A les acaballes, i jugant en inferioriat, Xavi va sentenciar. Xavi va ser el protagonista en fer un Hat-Trick; Chivu va fer l’altre gol. Amb aquests treballats punts els nostre juvenil s’enfila a la part temperada de la classificació.

Jornada esplèndida per al Cadet A i l'Aleví A

Els nostres equips segueixen amb una gran trajectòria. Una de les grans revelacions és el Cadet A, que a Primera Divisió està als llocs més alts de la classificació fent molts gols i oferint molt bones sensacions. Un clàssic a l'hora de parlar de grans resultats és l'Alevi A, que està superant tots els registres i va decidit a Primera Divisió.

Enhorabona a tots i molts ànims per a l'infantil i el Benjamí A.