diumenge, 9 de novembre del 2008

El Santfeliuenc desaprofita una gran ocasió a Viladecans

El Santfeliuenc va perdre de la manera més inesperada un partit que semblava controlat. El Viladecans va capgirar el marcador al minut 88 i va deixar el Santfeliuenc sense l’opció del lideratge. A Tercera Regional, El Santfeliuenc B va perdre davant el Molins de Rei B per 0 a 2. El Santfeliuenc FC juvenil va empatar a 1 al feu del Vallirana. El nostre Aleví A continua imparable.


Derrota inexplicable del Santfeliuenc al Municipal Nou de Viladecans. I diem això d’inexplicable perquè els banc-i-blaus guanyaven per a 0 a 1 al minut 75 i gairebé no havien passat angúnies. Però en menys d’un quart d’hora tot se’n va anar en orris i dos grans gols dels locals van deixar el senyal de desencís en la nombrosa afició santfeliuenca, que es va desplaçar a la veïna Viladecans, amb la il·lusió de veure al Santfe líder a l’acabament de la jornada. La il·lusió haurà d’esperar, almenys, una setmana.


El partit no podia començar més bé. Al minut 5 el local Castaño es feia un gol a la seva porteria en rebutjar defectuosament un servei de cantonada. Una sorpresa inesperada que posava les coses molt de cara. El gol del Santfeliuenc va esperonar el Viladecans, que va dominar durant quinze minuts. Per banda esquerra, el bellugadís Lerín portava perill però la rereguada santfeliuenca va controlar amb solvència. De mica en mica, el Santfeliuenc va anar treient-se la tímida pressió local. Cuca feia i desfeia al mig del camp i a la zona de contenció Jordi Vidal, Alberto i Iñaki van imposar la seva fortalesa. Els blanc-i-blaus podrien haver canviat la història si Cuca, al minut 31, no hagués desaprofitat una magnífica pilota que va habilitar-li David Martín -el jove valor del planter santfeliuenc va debutar en l’equip titular i certament va saber aprofitar la confiança atorgada per Andrés González-, i si Jacobo, al minut 37, hagués tingut més decisió per rematar una pilota adormida dins l’àrea. A l’acabament del primer acte el 0 a 1 dibuixava un senyal d’il·lusió en l’afició blanc-i-blava que, amb els resultats que s’estaven donant, es veia líder de Preferent després de molts anys.

A la represa, el joc va entrar en un llarg passatge d’atonia. El Santfeliuenc no arriscava gota i els locals no tenien prou força per impugnar la victòria santfeliuenca. Això sí, els atacs dels Viladecanencs creaven masssa dubtes. I aquests dubtes es van precipitar com un tempesta immisericorde al darrer quart d’hora. Al minut 76 el local Pardo recollia una pilota a la balconada de l’àrea per aixecar-la suaument i incrustar-la a l’escaire d’un Gusi sorprés que ben poca cosa va poder fer. Un gran gol que encenia les alarmes. Els blanc-i-vermells es van créixer i esperonats per la seva afició van començar a donar problemes que no entraven dins el manual.

Javi Pozo podria haver trencat les esperances dels locals si hagués rematat encertadament un servei de Javi Loro. Però el Santfe estava fora del partit. A manca de dos minuts per a l’acabament, el local Ton llançava de manera magistal una falta i col·locava la pilota a l’escaire de Gusi. Decepció profunda en l’expedició santfeliuenca que veia esvair-se l’opció d’un lideratge històric. El partit no va donar per a res més i els de la nostra ciutat van llançar en el tram final tota la feina.
L’afició del Santfeliuenc va marxar molt contrariada. Tothom coincidia a dir que havia mancat la convicció necessària per guanyar i fer un cop de mà a la lliga en un moment important. El millor de la jornada és que ni Gimnàstica Iberiana ni Alcarràs van guanyar i la capçalera de la classificació s’estreny encara més. El Santfe rebrà el proper diumenge el Sant Ildefons.

UE Viladecans: Ramón, Dani, Castaño, Juan Carlos, Forcadell, Néstor (Pardo, 53’), Lerín (Estévez, 79’), Trigueros (Montesinos, 62’), David Fuentes (Ton, 85’), Eitan i Adri (Miki, 53’).
Santfeliuenc FC: Gusi, Guillem Costa (Javi Loro, 79’), Alberto, Jordi Vidal, Iñaki, Jacobo, Carceller (Edgar, 62’), Cuca, David Martín (Pucha, 56’), Quiles (Javi Pozo, 71’) i Álex Burch.
Gols: 0-1 Castaño, 5’, en pròpia porta; 1-1 Pardo, 76’ i 2-1 Ton, 88’.
Àrbitre: Eduardo Pascual Oliva, de la delegació de Barcelona. El seu arbitratge va ser correcte. Va mostrar targeta groga els viladecanencs Forcadell, David Fuentes i Trigueros; i els santfeliuencs Iñaki, Costa i Javi Loro.
Incidències: Municipal Nou de Viladecans, assistència de 400 espectadors, amb prop d’un centenar de seguidors santfeliuencs. Temperatura molt suau, 18 graus.


Tercera Regional
El Santfeliuenc B no reacciona i va tornar a perdre a Parc Esportiu de Les Grases per 0 a 2 davant el Molins de Rei B.


El Santfeliuenc juvenil treu un valuós empat
Els futbolistes que entrena Óliver Lima continuen la seva adaptació a la nova categoria. Aquest cap de setmana van assolir un interessant empat al camp del Vallirana. Els locals es van avançar però a la represa el Santfe va empatar i inclús va tenir opcions de capgirar el marcador. Els santfeliuencs sumen vuit punts i la propera jornada reben al Parc Esportiu de Les Grases el Marianao Poblet.

L'Aleví A es destaca a la classificació a còpia de gols i victòries
El nostre Aleví A està imparable. Aquesta setmana va vèncer els nostres veïns de la Penya Barcelonista per 1 a 7 i ja sumen 15 punts en cinc partits. A més, els números globals són esplèndids ja que ha fet 35 gols i només n'ha rebut 3. Felictem els nostres nens de l'Aleví A i si tot continua de la mateixa manera estem convençuts que celebrarem l'ascens a Primera Divisió.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

vamos sres. que lo de ayer no tendria que ser mas que una anecdota, aunque empieza a recordarme esto un poco al año pasado, empezamos a tener la enfermería llena, y la psicosis empieza a salir.

Anònim ha dit...

La historia del año pasado, no tiene que ser la misma, y para eso estamos para que entre todos canviemos la historia y este año luchemos por la parte alta de la tabla.

Ahora simplmenete se debe de rectificar los errores de este ultimo partido y a pensar en el sant ildefonso, que tenemos que ganar si o si! Asi chavales no me falleis!

Un saludo y viska el sanfe!