dimarts, 2 de desembre del 2008

Felicitats Santfe, ja tens 103 anys!!!

El diumenge 3 de desembre de 1905 uns joves fundaven a Sant Feliu el Santfeliuenc Futbol Club. Han passat 103 anys, 1236 mesos, 37.595 dies i 902.280 hores i aquell somni de modernitat i esport segueix el seu periple. El Santfe és la nostra passió, la nostra forma de sentir la ciutat i la vida. La passió dels dies amb un fons en blanc-i-blau. Paleta d'alegries i frustracions. Diumenges de futbol.
Aquestes sis imatges testimonien la continuïtat en el temps. Les dues primeres són d'aquell Santfe primitiu que començava a fer les primeres passes. La tercera, la del Santfe de l'any 1960 que va fregar l'ascens a Tercera Divisió. I les tres últimes, les del Santfe d'avui. Un magnífic planter i un primer equip que ens està fent somiar, garanteixen que el nostre vaixell continuarà navegant per sempre.
Felicitats Santfeliuenc Futbol Club
Per molts anys !!!

El Santfe del món d'ahir

El Santfe del món d'avui

Si voleu llegir més de la nostra història us enllacem amb l'article que van fer els nostres companys de santfeliu.net l'any passat: www.santfeliu.net/content.asp?contentid=6030

3 comentaris:

Anònim ha dit...

103 tacos!!No veas!!Y que sean muchos mas!!!

Un saludo y viska el sanfe!!

PD:Como vuela el tiempo, que hace nada era el centenario y ya han pasado 3 años!

Anònim ha dit...

Felicidades Sanfe¡¡¡ esperemos celebrar los 104 años en primera catalana y sino da igual porque lo importante es que tu sigas cumpliendo años y que todos los socios lo podamos contemplar con toda nuestra pasión semanal.

Força Sanfe, todos a Sitges¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Quien me lo iba a decir a mi...

Josep Plana Deu