dissabte, 24 de gener del 2009

Les ratxes de vent huracanat suspenen molts partits del Santfe

El vent huracanat ha estat el gran protagonista de la jornada. Per al nostres equips ha causat la suspensió de tots els partits, excepte el de l'aleví B, que ha empatat a 2 davant l'Escola de Futbol Gavà.
La circumstància més complicada l'ha viscut el nostre primer equip, que s'ha vist obligat a viatjar a Alcarràs. Després de dues hores i mitja de viatge i un cop arribat a les instal·lacions esportives de l'equip lleidatà, el Santfeliuenc ha conegut la decisió de l'àrbitre barceloní Martí Huertas d'ajornar el partit.
La directiva del Santfeliuenc ha fet múltiples gestions per mirar d'impedir el viatge del nostre primer equip i evitar un risc innecessari, però tot ha estat endebades.
Caldrà estar atent per avaluar les destrosses deixades per aquest temporal de vent que ha sacsejat Espanya i que en alguns indrets de Catalunya ha arribat a assolir velocitats de 200 quilometres per hora.
Els nostres jugadors han acabat exercint-se en solitari al Municipal d'Alcarràs.

El temporal de vent huracanat ha deixat a Sant Feliu un paisatge dantesc

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ya que el sanfe, viajo a Alcarras, las juntas directivas se pusieron de acuerdo para proponer una nueva fecha, o se tendra que negociar o esperar a que decida la federacion??

Un saludo y viska el sanfe!!

Anònim ha dit...

jesus creo que sera el dia 21 o 22 de febrero .chiqui

Anònim ha dit...

El partido por problemas de trabajo de algunos jugadores se jugará el:

Viernes 20 de febrero a las 21:00.